Перейти до вмісту

Frants

+Підписчик
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Frants

  1. Цікаво, чим вони будуть "банкувати", якщо будуть на укр. номерах, за ті ж гроші, але марки авто гіршим класов. Якщо в кармані було 2к, то вони і будуть далі тільки 2к.
  2. А на стару Ауді з укр. номерами не ту ж суму потрібно вкласти? Получається - різниця в "номерах" покриває, як мінімум, частину "вкладень". Чи 18-и річна ауді на укр. номерах....це вже не корито?
  3. Frants

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Ще декілька осінніх фото з Карпат (строго не судіть - знято на телефон) Теми про відео немає, тому, з дозволу Креста, залишу посилання на пост в моєму топіку
  4. Frants

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Стара закинута хатинка в Карпатах
  5. Frants

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Агресивно налаштована кішка Мурашка
  6. Frants

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Карпати, Верховина Ніби нічого особливого, але щось в цьому фото є ...
  7. Frants

    Фотографии от наших форумчан(ок).

    Карпати гора Писаний Камінь (1221 м.н.р.м)
  8. хтось пробував зараз розривати в Приваті 3х місячний депозит? Знаю, що видають в гривні, але по якому курсу? Знайомі на відділенні сказали, що самі не знають ...
  9. Frants

    Недвижимость.

    10% річних з оренди ніяк не вийде, принаймні в Чернівцях
  10. Як думаєте, можуть бути в такого бізнесу якісь перспективи?
  11. Frants

    Прокат побутової техніки

    Якраз орендарі\орендодавці могли б бути потенційними клієнтами. Якщо квартира, наприклад, здається без холодильника чи пралки за 2000грн, то чому б не скористатися такою послугою, доплатити 100-200грн і зняти квартиру з усім необхідним.
  12. Frants

    Прокат побутової техніки

    Ідея якби непогана, але коли я не знайшов такого сервісу ні в своєму місті ні в гуглі нічо толкового, то задумався в чому мінус...?
  13. Мені потрібно, щоб потенційні клієнти могли знайти мене через пошуковики по ключовим словам. Підкажіть як це можна зробити?
  14. Група Вконтакті влаштовує, але хочеться диверсифікувати джерела потоку клієнтів, тому і задумався про сайт. А я можу групу рекламувати через гугл?
  15. Хочу замовити сайт, не знаю з чого почати... На яку ціну треба орієнтуватись? Скільки сам сайт, скільки просування? Що потрібно знати аби не викинути гроші на вітер? Тема 1. Відпочинок в Карпатах http://kurs.com.ua/forum/topic/965-vdpochinok-v-karpatah-hata-rzbjara/ Тема 2. Різьба по дереву http://kurs.com.ua/forum/topic/968-hudozhnja-rzba-po-derevu/
  16. Frants

    Приватбанк

    13,02+0,5%
  17. Frants

    Приватбанк

    те саме писало, коли поповняв на 230,225..., сума 220 пройшла.
×