bismarkk 263 Опубліковано: 26 січня, 2015 Не, у меня таких штанов нету а всё остальное есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 26 січня, 2015 а всё остальное есть? что остальное, я ж выкладывал своё фото, полистай назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 26 січня, 2015 Картинку можно подписать "Вегас жарит яйца" Если что, не обижайтесь главное что б яйца не жарили Вегаса 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bismarkk 263 Опубліковано: 26 січня, 2015 что остальное, я ж выкладывал своё фото, полистай шутки в сторону..гони фотку...можешь мне лично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
пших 1 559 Опубліковано: 26 січня, 2015 Я бы выложила , у меня в компьюткре есть пару фоток с каких-то шашлыков , но я не умею , куда нажимать -то ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosta 369 Опубліковано: 26 січня, 2015 Нажмите возле сообщения "Расширенная форма" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
пших 1 559 Опубліковано: 26 січня, 2015 Вы пошагово распишите - как для" особо одарённых в компьютерах ". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 26 січня, 2015 (змінено)   Вы пошагово распишите - как для" особо одарённых в компьютерах ". РАСШИРЕННАЯ ФОРМА. Потом ВЫБЕРИТЕ ФАЙЛ. Откроется папка для просмотра файлов. Нажимаете на то фото, которое нужно загрузить. Потом. ЗАГРУЗИТЬ. Функция внизу. И отправить сообщение Змінено 26 січня, 2015 користувачем Tanya 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 26 січня, 2015 Только , если Вы захотите удалит потом свое фото, то нужно будет это сделать в редакции сообщения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
пших 1 559 Опубліковано: 26 січня, 2015 (змінено) Вот , наша компания и я здесь тоже есть ... Змінено 26 січня, 2015 користувачем пших 14 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах