Перейти до вмісту

Johndoe

Форумчанин
  • Публікації

    456
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 599 Душка

Про Johndoe

  • Звання
    Advanced Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Львів

Відвідувачі профілю

7 021 перегляд профілю
  1. Ціна на бульбу 2 грн? Ок, збережіть її до весни по технології, і продайте по 6-8. Молоко по 4 грн? Зробіть фермерське масло, сметану та\або сир та 1 раз в тиждень завезіть на Шувар. До Львова далеко? 120-150 км максимум. Це 2-3 години машиною, тому 1 раз в тиждень можна привезти.
  2. У нас Польща/Чехія близько, тому толкові працівники вже років 20 як почали їздити туди. Хтось сезонно, хтось з кінцями. Тому бізнес який вимагає багато дешевої робочої сили тут не пройде. Толкових не наберете дешевше ніж 12к, а по 3-6к то будуть лише злодії та нероби.
  3. А що молоді в тих селах робити? Раніше не було техніки та агротехнологій, тому потрібно було багато селян-працівників. Тепер, 1 тракторист на сучасному тракторі + 1 комбайнер на сучасному комбайні + 1 водій сучасної фури зроблять роботу яку робили 40 років тому ціле село людей в колгоспі. От і маєте, що роботи в старому традиційному агро-бізнесі для всіх селян не вистачить. Ну а про не аграрний бізнес на селі я написав вище. Китайцям тут теж нема дуже чого ловити - Китай великий, + Сибір під боком, за 8000 км їхати не треба.
  4. Це в якому селі? Бо в тих що я знаю, приватні фірми позакривалися, бо 1. Зранку тре корову подоїти, свинєм зварити бульбу і кинути крупу ціпятам, і через це 80% працівників не можуть прийти на 8-9-10 годину на роботу. 2. Горілка\самогон\спирт - то дієтичний делікатес, і ті ж 80% працівників віком від 14 до 75 років на дієті. 3.Жиби мати треба вкрасти, не наї...ш не проживеш і так далі, тому кількість і якість продукції відрізняється від бізнес-плану та ДСТУ 4. Церковне свято - працювати гріх. Тому з 270 робочих днів лишається десь 150. Лишається 20% мешканців села, які як правило мають влаштоване життя і на заробітки не їдуть. Стосовно інтенсивності - якщо люди сапають поле і збирають колорадських жуків у відро замість використання агро-хімії, то хто їм винен. Навіть на селі тре думати головою.
  5. Не власник а рагуль якийсь - в тому і суть керівника щоб керувати, а не гарувати як дешева робоча сила. Ті люди що "з ранку дo нoчі гнуть спини в Aнглії, Hімeччнині і т.і. нa фізичнo нeлeгкиx роботаx" - це жителі маленьких містечок та сіл без освіти та інтелекту (їхні українські аналоги працюють так в Польщі\Москві). Той же кваліфікований електрик, сантехнік чи плиточник працює в " в Aнглії, Hімeччнині і т.і" з 9 до 6, з вихідними та соцпакетом.
  6. НЕ сильнодіючі ліки та ліки без наркоти як правило дорослим людям продають без проблем. Крім того, можна в УА купити рецепт на латин та купувати там все що треба
  7. В такому темпі можна попрацювати 3-4 місяці, шоб купити класні джинси-куртку-кросовки і пассат б5.5 на польських номерах, щоб на Різдво\Паску\Празник було можна гонорово показатись на селі. На довший період це провальний план - падає мотивація + здоров"я (хребет свій, не колгоспний).
  8. Такого заробляння мож бути місяців 5. А далі, або вертатись в Україну, і ставити на зароблені гроші кований паркан, навколо хати в селі, або покращуват життя там. От і маєте при 2 варіанті + витрати на страховку авто, + витрати на оренду кращого житла, + витрати на культ-програму. Тому в 1-2к злотих ви не вкладетесь
  9. Це не жити, а виживати. Якщо додати до цього списку пальне для авто, не хостел а хоча б 1-кімнатну квартиру, ну і + якась культурна програма в неділю (кіно, розваги, в кафе сходити тощо), то для великого міста треба буде мінімум 2.5-3к для 1 людини. Про ціни ви мені не розкажете, бо в ПЛ я буваю часто. Щось дорожче, щось дешевше. От до 2014 дійсно, дешевше було майже все.
  10. Мене цікавить питання, ЯК 90% людей виживають на 1к злотих в місяць? На мою думку це не можливо, а опитування трохи не правдиве
  11. На деяких вулицях у Львові така ситуація після кожного дощу.
  12. В околицях Парижу бачив подібні види ЛЕП.
  13. А що таке ПнД шиткоїн, і чим він відрізняється від звичайного шиткоїна?
  14. Куплю 500 USDT або TUSD. Переказ на карту укр банку
×