gekko 666 Опубліковано: 30 січня, 2015 44 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 30 січня, 2015 О!!!! Вот это - да! Одно только огорчает, что обе фотографии = со спины. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali16 242 Опубліковано: 30 січня, 2015 СУПЕР!!! прям дух захватывает! 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekko 666 Опубліковано: 30 січня, 2015 Один из трех -я )) В плохом качестве чтобы сложнее опознать )) 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa72 2 416 Опубліковано: 30 січня, 2015 Один из трех -я )) В плохом качестве чтобы сложнее опознать )) Крайний справа ! Угадал? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekko 666 Опубліковано: 30 січня, 2015 А вот фото с университета, где учился )) хорошие были годы. 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekko 666 Опубліковано: 30 січня, 2015 (змінено) СУПЕР!!! прям дух захватывает! Да люблю прыжки с парашютом, управлять летательными аппаратами и учебным ЯК-52, роуп джамп, сноубординг, дайвинг... мне кажется я все люблю )) Фоткам несколько лет, сейчас выгляжу старше... а иногда кажется уже совсем старым ))) Уважаемая администрация удалите мои фотографии сегодня утром ))) Спасибо. Змінено 30 січня, 2015 користувачем gekko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
The Good 2 410 Опубліковано: 30 січня, 2015 А вот фото с университета, где учился )) Рідні Чернівці 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gekko 666 Опубліковано: 30 січня, 2015 (змінено) Рідні Чернівці +100500 ... дуже сумую за тими роками, людьми i самим мiстом ))) Тодi не думав про полiтику, грошi, конкурентiв..... 10 грн у кишенi + пару друзiв=спогади на все життя ))) Змінено 30 січня, 2015 користувачем gekko 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
The Good 2 410 Опубліковано: 30 січня, 2015 Где? Извините, удалил. Разрешения у дочки не спрашивал. Не хочу спалиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах