Johndoe 1 599 Опубліковано: 12 січня, 2015 Всім привіт! є можливість продавати подарункові сертифікати для аукціону ebay зі знижкою 20% від номіналу (1 словом долар сертифікату можу продавати по 16 грн з копійками) аналогічно можу купувати для клієнтів товар на ebay по такій самій схемі (1 долар товару коштуватиме 16 з копійками) Не розумію як захистити себе від шахрайства типу - сертифікат не робочий дай ще один ну або "джинси не підійшли віддай гроші вже а сам чекай поки тобі продавеь поверне" Буду вдячний за поради Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kella 1 470 Опубліковано: 13 січня, 2015 (змінено) Дописать: Сертификаты и товары обмену, и возврату не подлежат. Змінено 13 січня, 2015 користувачем Kella 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaMaDx 58 Опубліковано: 13 січня, 2015 Пишуть, що eBay та PayPal аккаунти мають бути зареєстровані в США, для того аби мати змогу цю карту активувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 13 січня, 2015 на рахунок палки - так, щоб їх генерувати палка має бути сша або канада ебей - ні. пригадайте як Ви зареєструвались Вам прийшов на пошту купон на 10 доларів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 13 січня, 2015 взагалі мене більше цікавлять покупки на ебей з дисконтом 20% - тут буде менше підводних каменів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaMaDx 58 Опубліковано: 13 січня, 2015 Зареєстрований з 2007 - купони не приходили Готовий спробувати по схемі "сплата за товар". Купони не підходять - paypal знає, що карта з України Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 13 січня, 2015 (змінено) посилання на товар а приватні повідомлення для початку Змінено 13 січня, 2015 користувачем Johndoe Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 13 січня, 2015 для чисто укр акк видає помилку(( для сша акк з укр адресою доставки працює (пробував 15 usd сертифікатом) тому лишається варіант з покупкою зі знижкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaMaDx 58 Опубліковано: 13 січня, 2015 для сша акк з укр адресою доставки працює (пробував 15 usd сертифікатом)Основне якої країни аккаунт. А адреса доставки може бути будь де. В мене приміром 6 верифікованих (крім України). Спробую при нагоді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 14 січня, 2015 Основне якої країни аккаунт. А адреса доставки може бути будь де. В мене приміром 6 верифікованих (крім України). Спробую при нагоді. ebay.com то є і американський, і міжнародний. Тому головне яка primary адреса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах