Johndoe 1,599 Posted January 12, 2015 Всім привіт! є можливість продавати подарункові сертифікати для аукціону ebay зі знижкою 20% від номіналу (1 словом долар сертифікату можу продавати по 16 грн з копійками) аналогічно можу купувати для клієнтів товар на ebay по такій самій схемі (1 долар товару коштуватиме 16 з копійками) Не розумію як захистити себе від шахрайства типу - сертифікат не робочий дай ще один ну або "джинси не підійшли віддай гроші вже а сам чекай поки тобі продавеь поверне" Буду вдячний за поради Share this post Link to post Share on other sites
Kella 1,470 Posted January 13, 2015 (edited) Дописать: Сертификаты и товары обмену, и возврату не подлежат. Edited January 13, 2015 by Kella 2 Share this post Link to post Share on other sites
MaMaDx 58 Posted January 13, 2015 Пишуть, що eBay та PayPal аккаунти мають бути зареєстровані в США, для того аби мати змогу цю карту активувати. Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 13, 2015 на рахунок палки - так, щоб їх генерувати палка має бути сша або канада ебей - ні. пригадайте як Ви зареєструвались Вам прийшов на пошту купон на 10 доларів Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 13, 2015 взагалі мене більше цікавлять покупки на ебей з дисконтом 20% - тут буде менше підводних каменів Share this post Link to post Share on other sites
MaMaDx 58 Posted January 13, 2015 Зареєстрований з 2007 - купони не приходили Готовий спробувати по схемі "сплата за товар". Купони не підходять - paypal знає, що карта з України Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 13, 2015 (edited) посилання на товар а приватні повідомлення для початку Edited January 13, 2015 by Johndoe Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 13, 2015 для чисто укр акк видає помилку(( для сша акк з укр адресою доставки працює (пробував 15 usd сертифікатом) тому лишається варіант з покупкою зі знижкою Share this post Link to post Share on other sites
MaMaDx 58 Posted January 13, 2015 для сша акк з укр адресою доставки працює (пробував 15 usd сертифікатом)Основне якої країни аккаунт. А адреса доставки може бути будь де. В мене приміром 6 верифікованих (крім України). Спробую при нагоді. Share this post Link to post Share on other sites
Johndoe 1,599 Posted January 14, 2015 Основне якої країни аккаунт. А адреса доставки може бути будь де. В мене приміром 6 верифікованих (крім України). Спробую при нагоді. ebay.com то є і американський, і міжнародний. Тому головне яка primary адреса. Share this post Link to post Share on other sites