Перейти до вмісту

MaMaDx

Форумчанин
  • Публікації

    53
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

58 Душка

Про MaMaDx

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 05.01.76

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Київ

Відвідувачі профілю

2 517 переглядів профілю
  1. MaMaDx

    Краткосрочные депозиты (от 1 до 3 месяцев)

    Альфа Банк з кінця травня перестав приймати депозити строком на 1 місяць в будь-якій валюті. Тепер мінімум на 3 місяці. Ощадбанк знизив ставки по місячним депозитам на 1% (долар евро).
  2. MaMaDx

    Краткосрочные депозиты (от 1 до 3 месяцев)

    Альфа Банк з 15.04 знизив відсотки по місячному депозиту (USD) з 5% до 4,5%.
  3. MaMaDx

    Краткосрочные депозиты (от 1 до 3 месяцев)

    ОТП з квітня не приймає депозити строком на 1 місяць. Мінімум 3 місяці. Мінус один.
  4. MaMaDx

    Банк Первый

    Дякую але читати я також вмію. Я просив те, що між строк. Торги за те чи повертати гроші юрікам?
  5. MaMaDx

    Банк Первый

    Поясніть будь ласка пересічному що означає ця новина стосовно банку? ФГВФО вже давно видав всім свою 200К пайку. Що відбувається?
  6. 27,00 на сьогодні непоганий курс, принаймні дешевше ніж в Укрексім. Менше тільки СБР - 26,77 (інерціонна установа). Невірно - не всі банки, як вже сказав Arrow, дозволяють пряму конвертацію PayPal. Скоріш за все Вам знову нарахують подвійну комісію, але вже від курса купівлі на день повернення коштів. Тобто курс Пейпал + комісія ОТП (оскільки вони теж не підтримують пряму конвертацію PayPal). В принципі може виявитись, що Ви трошки ще і заробили в гривні оскільки курс зростає. Наприклад: 12,28 грн і 13,57 грн Правекс.
  7. Станом на 12.02.2016: Укрсиббанк - 26,32 (0% конвертація) ОТП - 26,6 (0% конвертація) СБР - 26,77 (1% конвертації враховано) Укрексімбанк - 26,97 (1% конвертації враховано)
  8. MaMaDx

    Укрсоцбанк

    Група Альфа придбає Unicredit
  9. Не можу знайти в мобільній версії опцію "дивитись останнє повідомлення". Аби попасти сюди витратив 5 хвилин
  10. MaMaDx

    ОТП Банк

    ОТП Банк оновлює програмне забезпечення. Дуже багато операцій зупинені до 28 жовтня.
  11. Можливо якось так? ТМ Кубик -> Luchshiesxemi.net. Далі електронка на mail.ru і порожній аккаунт Вконтакте. Спробуйте через регістратора домену (вірогідність дуже мала). Швидше за все людина досі цим займається, але вже з іншим іменем. "Кубик" існує як мінімум з 25.10.2013 а Luchshiesxemi.net з 13.11.2014
  12. MaMaDx

    Как распознать фальшивку?

    Це не зміщений друк. Суто поліграфічна проблема. 1. В стосі паперу нижній і верхні листи можуть відрізнятися після порізки. Чому? При порізці на гільйотині "затягує" папір. Ніж опускаючись на стос паперу витягує з придавленої зони листи - часто верхні або нижні листи (до 10% від стосу). Якщо тиск прижимної балки менший ніж треба - то буде витягувати дуже сильно. Повсякчасна річ в друкарнях - запитайте в будь-кого з поліграфії. 2. Різні зміни різали аркуш доларів. Якщо невірно задати початковий відступ (саме відступ, бо розмір купюри - це стандарт) - весь аркуш поріжеться із збільшеним (а з іншої сторони зменшеним) полем. Абсолютно всі валюти потерпають від цього - людський фактор.
×