Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 часов назад, ZzzZzzZzz сказал:

Це НОРМАЛЬНИЙ колір свічок!

М-да..., если это по вашему нормальный цвет, там даже не цвет а нагар, то даже как-то неловко спрашивать, вы то ключ свечной в живую видели...

Опубліковано
В 20.02.2025 в 22:20, ZzzZzzZzz сказав:

Це НОРМАЛЬНИЙ колір свічок!

ПС а ферроцен - антідетонатор, і навіщо він у бензинах? Загадка

Сподіваюсь це такий у вас гумор :)
Якщо що, наявність антидетонатора свідчить про те, що пальне не дотягує по октану до норми, бо чим менше октанове число, тим більший детон в моторі.
___
Користуючись нагодою, хотів спитати в знавців по 98-100 бензу. Раніше я заправляв UPG 95, по їхнім докам це була суміш 95 і 100 і реальний октан там був десь 97.
Тепер вони, як і всі решта, свій фірмовий бенз зробили звичайним 95м + миючими присадками. За цей розвод я не хочу платити гроші :)
Власне в моєму регіоні 100 бенз пропонують та ж UPG, Shell, WOG. На днях побачив акцію на Шеллі, попробував залити їх 100 V-Power (хоча знаємо що Шелл це тепер УкрНафта), то в чеку було зазначено що це бенз Е5, машина їде норм, але щось я хз щодо вмісту спирту. ВОГ ще не пробував взагалі.

Хтось щось може сказати по якості і дати рекомендацію?

Опубліковано

В США в деяких штатах було 0 етанолу, а десь 5%, а в 2023 вирішили додати 10 відсотків,а десь і 15, і де тепер для старих газонокосарок бензин шукати? В тому місці, де і для лодок моторних

Опубліковано
1 час назад, ZzzZzzZzz сказал:

В США в деяких штатах було 0 етанолу, а десь 5%, а в 2023 вирішили додати 10 відсотків,а десь і 15, і де тепер для старих газонокосарок бензин шукати? В тому місці, де і для лодок моторних

А шо газонокосилке с этанола будет?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

С 1 мая абсолютно всех продавцов бензинов начнут штрафовать за отсутствие биоэтанола не менее 5% в абсолютно всех марках бензинов.

Штраф 21,2 гривны литр.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
В 19.03.2025 в 09:26, LOS сказав:

Доброго дня, а що буде з якістю палива на shell, у зв'язку з придбанням їх укрнафтою? 

Заправщик мені казав, що фірмове пальне В-павер лишається від європейського постачальника, а от звичайний дизель і 95-й то саме що і на УкрНафті.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

С 1 мая биоэтанол в бензине обязателен, любом даже 98 и 100 даже в НанО и Мустангах и Power.

Настоятельно рекомендую озадачится очисткой баков от конденсата. Ибо тот чудесный кисель на основе воды и этанола с нескольких заправок вас внезапно удивит. И последствия будут забавные.

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Сумно 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...