+RiK Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня В 15.01.2026 в 19:04, Twin сказав: Пора шукати вхід через долар) Вдалось зайти? Я часткою ризикнув, і схоже, сьогодні або завтра можна буде вийти знову в долар Цитата
AlexM Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 22 минуты назад, БетховенTi сказал: С высокой долей вероятности реализуется вот этот старый сценарий - уровень 1.17 будет пройден на одном дыхании вот 1,20 прктически прогноз... главный вопрос -%% вероятности наступления события 😜 Цитата
БетховенTi Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня Все знают что у меня глобальные лонги по евро с разными вариациями . % наступления события ? 100 % - , но это для меня ..., Вы же должны полагаться сами на себя , на основании своих выводов . Мои выводы без примеси чего то , чистый теханализ ... 1 3 1 Цитата
8222222 Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня Хорошая отработка зоны OTE (Обычно берётся часть отката от предыдущего движения, например, 62–79% от фибо-уровня (часто используют 61,8% и 79% Фибоначчи).) жду реакцию от ордерблока 3 2 3 Цитата
AlexM Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 1 час назад, БетховенTi сказал: Все знают что у меня глобальные лонги по евро с разными вариациями . % наступления события ? 100 % - , но это для меня ..., Вы же должны полагаться сами на себя , на основании своих выводов . Мои выводы без примеси чего то , чистый теханализ ... Дякую за прогноз, тобто ви для себе вже вирішили... Склалось враження що євро в основному це спекулятивний актив, для тих хто швидко може конвертувати... Так були моменти, що євро був вигідніше через крос, але ще були часи євро/дол 1,6 чи 0.9 )) Треба за цим стежиті постійно, нажаль це нереально робити, бо це не основна робота... Цитата
Twin Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 7 часов назад, RiK сказал: Вдалось зайти? Я часткою ризикнув, і схоже, сьогодні або завтра можна буде вийти знову в долар Не було цікавого курсу, тому не брав.. 1 Цитата
БетховенTi Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 82..... " жду... " Вы имеете ввиду вот такое движение ... 1 3 1 Цитата
БетховенTi Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 1 час назад, Twin сказал: Не було цікавого курсу, тому не брав.. А какой бы Вы хотели - 0.95 ? (уже не будет) 1.01 ? ( под большим вопросом ) Заходить можно по любому курсу - и 1.2 и 1.3 и т.п. , если Вы уверены что будет 1.4 А если думать ,что завтра или послезавтра начнётся откат , тогда конечно же стрёмно ... 1 Цитата
Twin Опубліковано 21 січня Опубліковано 21 січня 3 часа назад, БетховенTi сказал: А какой бы Вы хотели - 0.95 ? (уже не будет) 1.01 ? ( под большим вопросом ) Заходить можно по любому курсу - и 1.2 и 1.3 и т.п. , если Вы уверены что будет 1.4 А если думать ,что завтра или послезавтра начнётся откат , тогда конечно же стрёмно ... І по 0.98 ще маю) Був рівень від якого хотів взяти, не дійшла готівка, не встигла, буває.. 4 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.