Лев 13 928 Опубліковано: 16 серпня, 2022 2 часа назад, Moskit сказал: на офіційний курс євро НБУ буде впливати офіційний курс долара НБУ, із урахуванням крос-курсу Forex imho Добре.Підкажіть будь ласка а офіційний курс НБУ по євро саме на завтра на 17.08 вже встановили-!?О котрій його наразі встановлюють-!? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 16 серпня, 2022 1 година тому, Лев сказав: Добре.Підкажіть будь ласка а офіційний курс НБУ по євро саме на завтра на 17.08 вже встановили-!?О котрій його наразі встановлюють-!? https://bank.gov.ua/ua/markets/exchangerate-chart?cn[]=EUR десь о 16.00 встановлюють курс на наступний ранок можливо працівники НБУ, присутні на форумі, поділяться більш точною інформацією) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 16 серпня, 2022 31 минуту назад, Moskit сказал: https://bank.gov.ua/ua/markets/exchangerate-chart?cn[]=EUR десь о 16.00 встановлюють курс на наступний ранок можливо працівники НБУ, присутні на форумі, поділяться більш точною інформацією) Так.Я вже дізнався у одного з наших Гигантів,що приблизно о 15.30-16.00 НБУ встановлює курс євро для наступного дня. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 16 серпня, 2022 Я так розумію,що люди котрі наразі мають достатньо гривні та хочуть вкластися у валюту для збереження статків,вони вкладають у долар.Но це мабуть правильно,якщо на короткострокову перспективу, на 3-6-9 місяців. А от цікаво,якщо наприклад людина хоче вкластися у валюту на більш-менш довгострокову перспективу-наприклад на 1,5-2,5 роки,то хіба не краще в цій ситуації увійти у євро а ніж у долар-!?!? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.Roman 700 Опубліковано: 16 серпня, 2022 13 минут назад, Лев сказал: Я так розумію,що люди котрі наразі мають достатньо гривні та хочуть вкластися у валюту для збереження статків,вони вкладають у долар.Но це мабуть правильно,якщо на короткострокову перспективу, на 3-6-9 місяців. А от цікаво,якщо наприклад людина хоче вкластися у валюту на більш-менш довгострокову перспективу-наприклад на 1,5-2,5 роки,то хіба не краще в цій ситуації увійти у євро а ніж у долар-!?!? Есть и такое мнение 1 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 16 серпня, 2022 4 часа назад, S.Roman сказал: Есть и такое мнение Ого.Цікаві креслення.Ну щось дуже писімистичні,по відношенню до євро.Шкода що цей прогноз закінчується 23м роком.Дуже цікаво було б подивитися лінії на весь 2024 рік.Тому що як ви можете побачити вишче в попередньому моєму повідомленні,я писав,що цікаво було б вкластися у євро саме на 1,5-2,5 роки-це для тих кому не потрібні ніякі валютні великі покупки-авто,квартира,тощо.І в цьому випадку можливо навіть заработати як мінімум 10%-15% чистим,на підняті курсу євро по відношенню до долара.Це своєрідний довгостроковий депозит.Цікаво що ще завтра можна встигнути запригнути у євро депо з гривневої картки фактично по дуже цікавому курсу євро к долару 1.0126.Тому що Нацбанк поставив курс євро на завтра 37.033+1%,ну і + 0,5% від банку за вихід на міжбанк,за покупкою для вас євро.Вийде 37,59 за євро.А післязавтра мабуть підемо по євро до гори.Але це все від мене просто думки вголос.Тому кожен міркує своєю головою.Дуже цікаво буде подивитися завтра на міжбанк по євро до 14.00-15.00,і тоді можливо,щось для себе вирішувати. 2 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 730 Опубліковано: 16 серпня, 2022 Очень коротко для тех, кто будет покупать валюту в кассе. Если бы у меня СЕЙЧАС стоял вопрос, ЧТО брать : евро или доллар, особенно в тех случаях, когда в обменниках они стояли по одной цене... я бы не колеблясь брал евро. Насчет вопросов Лева. Да, коллега bemer правильно сказал: к паритету еще можем прогуляться. По технике сильный уровень, который спружинил, надо минимум еще один раз протестировать, подойдя к нему с той же стороны (в нашем случае к паритету - сверху). Но лично я такой подход воспринимаю именно как сигнал на покупку. В излишнюю слабость евро не верю (тут наши мнения с коллегой bemer немного расходятся) Поймите: для евро 2% вверх, 2% вниз - это обычные технические колебания. Когда евро перестанет падать, рост будет гораздо существенней. Просто ПОКА мы видим нестабильность в мире, все бегут в доллар, как "валюту-убежище". Технические размышления - тут 3 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 16 серпня, 2022 (змінено) 34 хвилини тому, Лев сказав: Ого.Цікаві креслення.Ну щось дуже писімистичні,по відношенню до євро.Шкода що цей прогноз закінчується 23м роком.Дуже цікаво було б подивитися лінії на весь 2024 рік.Тому що як ви можете побачити вишче в попередньому моєму повідомленні,я писав,що цікаво було б вкластися у євро саме на 1,5-2,5 роки-це для тих кому не потрібні ніякі валютні великі покупки-авто,квартира,тощо.І в цьому випадку можливо навіть заработати як мінімум 10%-15% чистим,на підняті курсу євро по відношенню до долара.Це своєрідний довгостроковий депозит.Цікаво що ще завтра можна встигнути запригнути у євро депо з гривневої картки фактично по дуже цікавому курсу євро к долару 1.0126.Тому що Нацбанк поставив курс євро на завтра 37.033+1%,ну і + 0,5% від банку за вихід на міжбанк,за покупкою для вас євро.Вийде 37,59 за євро.А післязавтра мабуть підемо по євро до гори.Але це все від мене просто думки вголос.Тому кожен міркує своєю головою.Дуже цікаво буде подивитися завтра на міжбанк по євро до 14.00-15.00,і тоді можливо,щось для себе вирішувати. гривневу карту не пропонують для депозиту в євро( отаке... Змінено 16 серпня, 2022 користувачем Moskit 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 16 серпня, 2022 25 минут назад, Moskit сказал: гривневу карту не пропонують для депозиту в євро( отаке... Не повірите,я тільки що дзвонив в приват,з котрим я до речі судився біля 4х років,1й суд програв,а в апеляції переміг повністтю,і навіть всі судові витрати мені повернув банк.Бо правда була на моїй стороні на 100%.Але то таке.Так вот я подзвонив спитати чи можна відкрити депо валютне з гривневої картки-за пропозицією НБУ.Відповідь була чітка-НІ-тому що банк чекає й досі на якісь розтлумачення від НБУ.Короче з'їхали. А ви до речи пишите,що гривневу картку для відкриття євро депо не пропонують,а що хіба для відкриття доларового депо пропонують-!? 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 16 серпня, 2022 6 хвилин тому, Лев сказав: Не повірите,я тільки що дзвонив в приват,з котрим я до речі судився біля 4х років,1й суд програв,а в апеляції переміг повністтю,і навіть всі судові витрати мені повернув банк.Бо правда була на моїй стороні на 100%.Але то таке.Так вот я подзвонив спитати чи можна відкрити депо валютне з гривневої картки-за пропозицією НБУ.Відповідь була чітка-НІ-тому що банк чекає й досі на якісь розтлумачення від НБУ.Короче з'їхали. А ви до речи пишите,що гривневу картку для відкриття євро депо не пропонують,а що хіба для відкриття доларового депо пропонують-!? теж не пропонують З приводу завтрашнього курсу НБУ гривня-євро 37.03 - imho гарний момент для розрахунку гривневою картою в інтернет-магазинах Європи.. Залишиться вибрати товар і шляхи доставки в Україну) Сподіваюсь, що Приват на картковому курсі завтра опуститься нижче 38 гривень 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах