Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2022 (змінено) 38 хвилин тому, artem_416 сказав: Сначала посмотрите нат доходность облигаций стран ЕС. Сейчас это 2-5проц, а было минус , я дал 100 отдали 90. Италия 3 триллиона под 4 проц вместо минуса 1 проц, долго протянет. И большинство контрактов на покупку енергоносители в долларах. добре, давайте по черзі: - те, що доходність облігацій зросла (в порівнянні із доковідним періодом) робить їх більш привабливим для інвестицій (звичайно не "на всі гроші"); - 3 триліона під 4%? багато це чи мало, і на який період часу? можливо я помиляюся, але для економіки негативні ставки за депозити гірші, ніж позитивні. Це маркер, що гроші нема куди прилаштувати. - за більшість контрактів у доларах заперечувати не буду, але точно - не всі. як приклад https://www.epravda.com.ua/news/2022/03/15/684103/. насамкінець: не слід забувати, що ті ж саудити, катарці та інші представники Близького Сходу багато купують у Європі. І це не тільки майбахи чи ламборгіні. Тому "задирати" бездумно ціни на довготривалих контрактах без урахувань аспектів двосторонніх торгівельних відносин мабуть не будуть. imho П.С. ціна на товари, як і зарплати, при працюючій економіці будуть підвищуватися. Поступово, але будуть. Чи ні? Змінено 28 вересня, 2022 користувачем Moskit 3 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 28 вересня, 2022 31 минуту назад, Moskit сказал: добре, давайте по черзі: - те, що доходність облігацій зросла (в порівнянні із доковідним періодом) робить їх більш привабливим для інвестицій (звичайно не "на всі гроші"); - 3 триліона під 4%? багато це чи мало, і на який період часу? можливо я помиляюся, але для економіки негативні ставки за депозити гірші, ніж позитивні. Це маркер, що гроші нема куди прилаштувати. - за більшість контрактів у доларах заперечувати не буду, але точно - не всі. як приклад https://www.epravda.com.ua/news/2022/03/15/684103/. насамкінець: не слід забувати, що ті ж саудити, катарці та інші представники Близького Сходу багато купують у Європі. І це не тільки майбахи чи ламборгіні. Тому "задирати" бездумно ціни на довготривалих контрактах без урахувань аспектів двосторонніх торгівельних відносин мабуть не будуть. imho П.С. ціна на товари, як і зарплати, при працюючій економіці будуть підвищуватися. Поступово, але будуть. Чи ні? Благодаря дешевом газу экономика Германии росла как на стероидах, взорваны газ потоки, газа дешевого не будет. И Германская экономика начнет хорошо тормозится, а что будет когда локомотив с вагонами резко тормозит.. На счот Италии такие проценты смерти подобны. И ещо новое правительство популистов пришло к штурвалу Титаника.Инвестицыи в Итальянские облигации которая одной ногой банкрот, под 4 проц дохода и при 10 проц инфляции . Вы это серьёзно....Время покажит, что и как. 2 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 28 вересня, 2022 6 хвилин тому, artem_416 сказав: Благодаря дешевом газу экономика Германии росла как на стероидах, взорваны газ потоки, газа дешевого не будет. И Германская экономика начнет хорошо тормозится, а что будет когда локомотив с вагонами резко тормозит.. На счот Италии такие проценты смерти подобны. И ещо новое правительство популистов пришло к штурвалу Титаника.Инвестицыи в Итальянские облигации которая одной ногой банкрот, под 4 проц дохода и при 10 проц инфляции . Вы это серьёзно....Время покажит, что и как. - який об'єм газу перекачувався останні тижні по ПН? 15% чи менше? звичайно газ за дурно ніхто не продаватиме, але цінник близько 500 доларів/євро за тисячу кубів - реально https://www.epravda.com.ua/news/2022/09/28/691994/: - німецька економіка пригальмує, але точно вистоїть і перелаштується під нові економічні умови: - італійцям, щоби не думати про "проценти смерті" треба більше працювати і думати, за кого голосувати. До речі, вже призначили новий уряд Італії? так швидко? - до речі італійці в свій час пережили трагедію Помпеї, дійсно були жертви, але Італія не зникла, її культура та традиції теж живі))) тому переживуть і чергових популістів) - не вкладайтесь в італійські облагації, якщо вони не подобаються, ніхто ж не заставляє) як буде насправді - дійсно, покаже час! 1 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 157 Опубліковано: 29 вересня, 2022 2 часа назад, artem_416 сказал: Титаника.Инвестицыи в Итальянские облигации которая одной ногой банкрот, под 4 проц дохода и при 10 проц инфляции . Вы это серьёзно....Время покажит, что и как. Извините, я что то не понимаю. Как же так? Третья экономика еврозоны, страна из Г7. Какой такой банкрот? 😉 1 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 29 вересня, 2022 8 часов назад, Moskit сказал: - який об'єм газу перекачувався останні тижні по ПН? 15% чи менше? звичайно газ за дурно ніхто не продаватиме, але цінник близько 500 доларів/євро за тисячу кубів - реально https://www.epravda.com.ua/news/2022/09/28/691994/: - німецька економіка пригальмує, але точно вистоїть і перелаштується під нові економічні умови: - італійцям, щоби не думати про "проценти смерті" треба більше працювати і думати, за кого голосувати. До речі, вже призначили новий уряд Італії? так швидко? - до речі італійці в свій час пережили трагедію Помпеї, дійсно були жертви, але Італія не зникла, її культура та традиції теж живі))) тому переживуть і чергових популістів) - не вкладайтесь в італійські облагації, якщо вони не подобаються, ніхто ж не заставляє) як буде насправді - дійсно, покаже час! Я смотрю в будущее .Меркель подсадила Германию и ЕС на дешевый газ нефть нефти продукты. Что будет дальше , стоп кран. На счот облигаций это Вы говорили что это хорошо можна вкладываться. Верно Италия ни куда не денется, вот только мой капитал от таких этих новостей и данных, либо растёт либо падает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 29 вересня, 2022 6 часов назад, San4es сказал: Извините, я что то не понимаю. Как же так? Третья экономика еврозоны, страна из Г7. Какой такой банкрот? 😉 Жить в долг и хорошо жить. Дожились. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 29 вересня, 2022 52 хвилини тому, artem_416 сказав: Я смотрю в будущее .Меркель подсадила Германию и ЕС на дешевый газ нефть нефти продукты. Что будет дальше , стоп кран. На счот облигаций это Вы говорили что это хорошо можна вкладываться. Верно Италия ни куда не денется, вот только мой капитал от таких этих новостей и данных, либо растёт либо падает. - Німеччину зокрема та Європу загалом підсадив на дешевий газ ще радянський союз за Брежнева; - за облігації я написав "те, що доходність облігацій зросла (в порівнянні із доковідним періодом) робить їх більш привабливим для інвестицій (звичайно не "на всі гроші")"; - я не інвестбанкір, щоби давати конкретні рекомендації щодо облігацій, я озвучую тільки власні думки, а як вчинити зі своїми капіталами - кожний вирішує самостійно 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 Цікава ситуація у нас в Херсоні наразі спостерігається саме по євро.Пропозицій на покупку практично нуль.На продаж трохи є.Але для розуміння напишу вам,що маємо на сьогодні не більше 5% пропозицій куплю(по 48гр.,за НАЛ,та по 43гр.,за БЕЗНАЛ).Ще 10% пропозицій-обміняю(1 євро=1 долар).Ну і 15% продають за гривню-48(50);49гр.(це курси саме,якщо за НАЛ),а 70% продають за ганчирки=64-65-66-ганчирок за 1 євро.От якось так.Найцікавіше те,що я знаю,що в принципі євро по місту більше,а ніж є операцій по ньому наразі-тому я міркую,що як мінімум половина людей маючі гривню на прожиття,притримують євро,як валюту на майбутнє.Збереження як ніяк краще,а ніж у гривні. Ну і звичайно ви мабуть помітили,що я всюду акцентую увагу саме на НАЛ та БЕЗНАЛ-!?!Наразі в Херсоні це дуже важливий аспект-і різниця купівлі-продажі валюти за НАЛ чи БЕЗНАЛ доходить до 10% легко. В нас наразі дуже сильно ціниться БЕЗНАЛ.Пропозиції зроблю обнал і доплачу вам від 2% до 10%,величезна більшість з усіх пропозицій по обналу гривні з карток(є ще 20% пропозицій-обнал під 0%).Приклад найцікавіший-це вам дають готівкою наприклад 100к.гр.,а ви людині скидуєте зі своєї картки 90к.,і за 1хв.,ваш заробіток 10к.гр.Це я написав максимальний,але абсолютно РЕАЛЬНИЙ(якщо є об'єми на рахунках) заробіток людей,котрі мають достатньо безналу.Люди хвилюються та скидують готівкову гривню по максимуму,бо її на Херсонщині,ну дуже багато. От якось так у нас по євро та безналу.Мені здається,що наступного тижня загалом по Україні, дуже цікаво буде поспостерігати саме за курсом євро-можливо навіть і в Херсоні ринок євро прокинеться-!?! 5 5 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Plato 188 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 Так что насчёт завтрашнего обвала рынков? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 2 жовтня, 2022 В Херсоні БОЖЕВІЛЛЯ продовжується.Тільки за добу ціна на євро піднялася до 5,5%.Саме пропозицій не побільшало.Але курс піднявся.Продаж саме за готівку 50-51-52гр.І найцікавіше те,що і покупці з'явилися,тому що ще пару днів тому євро практично нікому не був потрібен.От таке у нас твориться.Що буде на днях-важко навіть уявити.Буду тримати вас у курсі й надалі. 3 5 1 1 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах