Modestus 4 168 Опубліковано: 22 грудня, 2022 3 часа назад, serhei сказал: Тільки вгору чи повертаємось до 1:1? За змістом фундаментальних ознак немає підстави для руху євро вгору та є підстава для його руху навпаки. Зокрема, у цьому місяці ФРС ще майже не скорочувала свій баланс на 95 млрд.дол., що здійснюється нею щомісячно у цьому розмірі з вересня 2022 року: https://fred.stlouisfed.org/series/WALCL До речі, Пауелл планує за три роки скоротити баланс ФРС з 9 трлн.дол. на третину. Це буде адекватно підвищенню ставки ФРС на 5%. 2 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 25 грудня, 2022 Вітаю. Херсону наразі чесно кажучі не дуже до курсів валют, хоча все ж таки цифри є. Щоб ви розуміли, що операції з великими сумами практично зникли. Тому працюють в основному на маленькіх обертах, у кілька сотень туди - сюди. Іноді у кілька тисяч. Купують євро по місту 40,50 - 41,00 грн. Продають чітко 42,50 грн. Не більше не меньше. Маржа по курсу євро в середньому на 1% більша, а ніж у курса долара. За попитом долар - євро приблизно 60% долар та 40% євро. Євро все більше набирає обертів, а за ними і потрошки попиту. Наступного тижня новий рік. Відмічати не приходиться його, не ті часи. Але думками ми можемо загадати бажання, щоб у наступному році ми стали на 100% вільними людьми, у своїй вільній Україні - і це збудеться. А зі свого боку обіцяю вам усім, що вже у січні ви почуєте дуже багато гарних новин з лівобережній Херсонщині, та й з Запоріжського напрямку також. На все добре. Тримаємося разом. 6 15 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 31 грудня, 2022 Как Евру не заговаривают вниз, так она наперекор заговорщикам продолжает рости.... Мировой уже 1,07 .... Дела... 1 1 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 1 січня, 2023 Вітаю. Херсон курси євро на купівлю 41,00( постійний) - 41,20 - 41,50 грн. На продаж тільки від постійних продавців знаю - 42,80 грн. Хоча я знаю, що можна при домовленностях з ними і на 42,50 зійтися. Але це залежить від наявності кількості готівки. Операцій по євро та долару загалом то малувато. З нашою дуже важкою ситуацією в місті, інакше навряд чи можливо. Людей цікавить наразі зовсім інше. На новий рік маю головне побажання - Перемога. Її я і бажаю всім Українцям. І як тільки вона станеться - все інше в нас налагодиться. Тому тримаємося разом. Все буде Україна. 3 8 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 8 січня, 2023 Вітаю. На слабкому фінансовому ринку Херсона в котрому залишилося не набагато більше 50 000 Херсонців, операцій по валютам не багато. Але цифри саме по євро трішки є, і вони вже реально показують те, що нарешті і в Херсоні почали по справжньому цінувати євро. Євро в нас наразі дорожче за долар вже на 4% - 5%. Курси в своїй більшості такі, купують євро 42,00 грн. Продають по 43,00 грн. Дорожче купувати ніхто не хоче від слова взагалі. Ну і бажаючих продавати дешевше 42,00 грн. немає взагалі. Тому саме по євро такі читкі цифри, та маржа в одну гривню. Операції в основному максимум до 1 000 євро. Все інше в Херсоні приблизно так, як я вам і писав у своїх минулих повідомленнях. На рахунок нашого напрямку скажу тільки те, що працюємо без свят та вихідних. Тому обов'язково наступить час, та прийдуть гарні новини. Я вам обіцяю. А поки тримаємося разом. На все добре. 3 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 8 січня, 2023 До речі додам, що незабаром на нас чекають реальні гойдалки по парі євро-долар. Хто наразі в євро не хвилюйтеся, якщо він піде на кілька % до низу, це буде тимчасово. Можна спробувати на цьому зіграти, якщо у вас сталеві нерви. Ну а для тих, хто хоче увійти у євро, частково чи повністтю, то в цьому місяці це може бути чи не остання можливість за для цього. До речі, якщо вам цікаво то я наразі рівно на 50% у євро, та на 50% у доларі. Планую збільшити свій портфель у євро за рахунок саме доларів на 25%. Але це планую. А як воно буде- побачимо. Вільної гривні мало, але всеодно її теж переводжу потрошки саме у євро. Не робіть різких рухів, це може нашкодити. Міркуйте кожен своєю головою. На все добре. 3 7 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 897 Опубліковано: 8 січня, 2023 9 часов назад, Лев сказал: До речі додам, що незабаром на нас чекають реальні гойдалки по парі євро-долар. Хто наразі в євро не хвилюйтеся, якщо він піде на кілька % до низу, це буде тимчасово. Можна спробувати на цьому зіграти, якщо у вас сталеві нерви. Абсолютно вірно Цитата Ну а для тих, хто хоче увійти у євро, частково чи повністтю, то в цьому місяці це може бути чи не остання можливість за для цього. Якщо бути точним, в січні або лютому, важко сказати напевно, коли знову намалюють черговий мінімум. 2 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Senior El 25 Опубліковано: 9 січня, 2023 08.01.2023 в 00:21, Лев сказал: До речі, якщо вам цікаво то я наразі рівно на 50% у євро, та на 50% у доларі. Планую збільшити свій портфель у євро за рахунок саме доларів на 25%. На счёт "популярности" $ над €. На 2023год финансовая помощь от США, МВФ/ЕС тоже 50/50. А вот на 2024 год, мне кажется, мы перейдем на 100% поддержку от ЕС. Там заканчиваются программы по поддержке некоторых восточно-европейских стран и будет возможность. 2 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 13 січня, 2023 (змінено) Мировой Евро 1,0859 , ничО так упал. Змінено 13 січня, 2023 користувачем gosha 1 2 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 15 січня, 2023 Привіт. Сьогодні коротко. Бо після сьогоднішніх подій в Україні, немає просто слів, щось описувати. Це просто ...........!!!!!! За курс євро знаю тільки такий. На купівлю стоїть цінник 42.50 грн. Приносу практично не було. Продаж чомусь притримували, мабуть тому що євро росте. Знаю тільки, що 50 - 100 євро люди готові були скидувати на життя по 43.00 грн. А з серьйозного так нічого і не було чутно. От поки і все. Сил бракує, але ж ми всі повинні триматися разом, заради нашого майбутнього. Бо інакшого шляху немаємо. Тому продовжуємо триматися разом. До перемоги. 3 5 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах