Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Роз’яснення Національного банку України щодо обміну готівкової іноземної валюти:

https://bank.gov.ua/ua/news/all/rozyasnennya-natsionalnogo-banku-ukrayini-schodo-obminu-gotivkovoyi-inozemnoyi-valyuti?fbclid=IwAR3mQowg3FOCUX8OthMgDi0GoC8j4B69TuHoyti_CBdV62iaoQ61rn0apaM

Опубліковано
4 часа назад, wegas сказал:

изымают из обращения

Где изымают? В Украине? В США нет такого понятия, как изъятые из обращения купюры, все купюры, даже выпущенные 100 лет назад, принимаются одинаково.

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)

аборонено встановлювати обмеження щодо номіналу та року емісії банкнот іноземної валюти, які є законним платіжним засобом на території відповідної іноземної держави, з якою здійснюються валютно-обмінні операції
на основании этого положения, клиент имеет полное право обратиться в правоохранительные органы, если купюры принимаются с ограничениями.
не только обменных пунктов но и кассы БАНКОВ в том числе

но 96год дол сша не имеет защиты , я бы с ними не связывался

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано (змінено)
32 минуты назад, TROUT сказал:

А есть какие то отличия купюр 1996 года и 2006?. На мой взгляд они одинаковы.кроме года выпуска.

ТОТ что сверху - образец с ненадлежащей степенью защиты, 

если по хорошему к ним вопросы есть. Все остальные по постановлению нбу необходимо принимать  банкам в том числе. 
на машинку кинул что прошло все забрал, те кто с лупой смотрит на купюры рискует лицензией вроде как но это не точно 

5BEB252A-F5DE-43E0-AB9A-B6519E749360.jpeg

Опубліковано

Не знаю, як в інших регіонах, а я у п'ятницю здав 3 купюри usd 1996 року в райффайзен банк аваль. Трохи потерті і з плямою. Узяли без усяких комісій

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, denmam1983 сказал:

Не знаю, як в інших регіонах, а я у п'ятницю здав 3 купюри usd 1996 року в райффайзен банк аваль. Трохи потерті і з плямою. Узяли без усяких комісій

я сколько помню свои походы в банк, так там только за евро трусились, дол любой сдавал, ща кто пальцами тычет друг на друга, вообщем на вору и шапка говорит как говорится, ноя не вкурсе если шо:beach: в банки носили раньше для Swift сейчас он закрыт, так что него тыкать пальцами
сказали разрулят

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...