Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Mozart сказал:

А еще бывают вот такие вот истории.

Вчера в один обменный пункт (моего хорошего друга) работница Привата принесла сама сдавать всякий хлам. То ли по собственной инициативе... а то ли начальство послало - сказать сложно. Факт в том, что:
1) принесла реальный "мотлох", 
2) начала наезжать, мол, "вы обязаны взять... сейчас включу камеру и буду снимать" и т.п.

Ответ: "Нет гривны на эту сумму". В итоге, поговорили по душам (как коллеги по несчастью) - и разошлись.

Но... такое тоже бывает. 
В чате пишут, что Приват к концу месяца начнет вывозить хлам за границу, а пока... надо как-то продержаться :) Но взяв такую купюру, человек получает реальную проблему. 

Держу пари, эта «работница» и начальник отделения принимают мимо кассы валюту , со всеми вытекающими для всех троих😂😂

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано
12 хвилини тому, InGodWeTrust сказав:

Держу пари, эта «работница» и начальник отделения принимают мимо кассы валюту , со всеми вытекающими для всех троих😂😂

І чого би їм не «зарядити» рідний термінал на власний Приват-вклад, а потім без черги зняти в касі «синіми»?

мабуть, форум не читають, не мають часу)))

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, serhei сказал:

Якщо хочаб Держ.банки приймали усі купюри (сині, білі, зелені з малим овалом), то цього масового психозу і не було би. А так як сьогодні дивляться як на непотріб на купюру зелену з малим овалом, так само можуть завтра дивитися на білі.

Та нє, це ж раритети, якщо в ідеальному стані, з запахом фарби, та ще 1914 - це ж колекційна купюра, має коштувати дорожче в рази. Я так думаю. Вас просто обманюють, беруть за дешево те, що коштує в рази дорожче.
А якщо ще пачка 1914 з номерами по-порядку, з першої надрукованої партії, з перших надрукованих аркушів - це ж ого-го, має коштувати мільйони і продаватись на аукціонах.

Змінено користувачем 200314
Опубліковано
1 час назад, InGodWeTrust сказал:

Я не удивлюсь, если они сначала какому-то из "ВИП-клиентов" "перекрасили" доллар (еще один новомодный термин, поясняю не для Вас, а для наших форумчан, которые будут это читать. Означает обмен белых на синие доллары), а теперь ищут, куда неликвид сплавить. 
Но суть же не в этом, а в том, что есть купюры, которые НИКТО брать не хочет. Ну, взял их банк, а дальше что? Играться с клиентом в игру: "Или бери это, или ничего не бери"? Так клиент завтра этот банк обойдет десятой дорогой и всем своим знакомым закажет туда идти.

Опубліковано (змінено)

Продолжение эксперимента "пристрой затёртые". То что не взяли приватовские терминалы, понёс в приватовское отделение положить на счёт. Треть купюр взяли, а для 2х третий предложили попробовать таки засунуть в терминал или дождаться услуги инкассо которая должна скоро появиться. По каждой не взятой купюре очень любезно объяснили почему. 

Змінено користувачем Сова
Опубліковано

думки вголос) як працює не знаю, треба пробувати)

можливо буде корисним тим, хто має доступ до європейських магазинів/банкоматів. Можна не особисто, а через близьких родичів, що в Європі.

1. 'заряджаєте" власний доларовий приват-вклад через касу, далі на КДВ.

2. розрахунок в єврозоні доларовою картою, конвертація - за курсом НБ на моменті. Треба бути уважним в країнах, де паралельно ходить власна валюта (Польща наприклад), щоби не було подвійної конвертації.

3. про близьких родичів:  шукаємо "Як переказати валюту всередині України". Є інформація від Привата та Моно.

якось так

Опубліковано
21 минуту назад, Moskit сказал:

думки вголос) як працює не знаю, треба пробувати)

можливо буде корисним тим, хто має доступ до європейських магазинів/банкоматів. Можна не особисто, а через близьких родичів, що в Європі.

1. 'заряджаєте" власний доларовий приват-вклад через касу, далі на КДВ.

2. розрахунок в єврозоні доларовою картою, конвертація - за курсом НБ на моменті. Треба бути уважним в країнах, де паралельно ходить власна валюта (Польща наприклад), щоби не було подвійної конвертації.

3. про близьких родичів:  шукаємо "Як переказати валюту всередині України". Є інформація від Привата та Моно.

якось так

а чому через касу?

Опубліковано (змінено)

В банк отнесите, кому ветхий несут по бросовым ценам знает что делать 

а синий для бестолковых, смысл всей беготни, сотку на сотку поменять, 

Змінено користувачем InGodWeTrust
Опубліковано
12 часов назад, Mozart сказал:

Я не удивлюсь, если они сначала какому-то из "ВИП-клиентов" "перекрасили" доллар (еще один новомодный термин, поясняю не для Вас, а для наших форумчан, которые будут это читать. Означает обмен белых на синие доллары), а теперь ищут, куда неликвид сплавить. 
Но суть же не в этом, а в том, что есть купюры, которые НИКТО брать не хочет. Ну, взял их банк, а дальше что? Играться с клиентом в игру: "Или бери это, или ничего не бери"? Так клиент завтра этот банк обойдет десятой дорогой и всем своим знакомым закажет туда идти.

Покажите мне пожалуйста хоть одну купюру которую Никто брать не хочет ... Честное Слово никогда таких не встречал... Берут любые - вопрос цены! 

А если Вы имели ввиду что не хотят брать по Рыночному курсу - так это другое дело...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...