abcd Опубліковано 19 серпня, 2023 Опубліковано 19 серпня, 2023 50 минут назад, 200314 сказал: Долар не гроші? А євро гроші? І хто це визначив, оператори обмінок ,чи клієнти обмінок? Те, що долар, не гроші - цікава класифікація, а за якою ознакою, расовою, релігійною чи континентальною? Якесь дежа вю, одним словом. Прям за фільмом: На пошті: - Доллары - это не деньги! Рубли давайте! - А где я могу доллары обменять? - Я не справочное бюро и прошу здесь не шуметь! И евро у нас не совсем гроши. Вы это так близко к сердцу воспринимаете, как будто вы их лично печатаете,не переймайтесь. Я не имею профильного образования,так на всидку,деньги должны выполнять несколько функций:платежное средство,функция накопления,еще что то. Сорри,я не спец. У нас доллар как платежное средство работает не на 100%.Поэтому и не совсем деньги. Если вы уж в качестве аргумента вспомнили фильм,то я предложу провести эксперимент. Пойти на рынок и за 1кг помидоров предложить в качестве оплаты,на выбор: 1. Один долл.,2.Пачку стирального порошка. 3. Водки 0.2л 4. Пачку сигарет. Можете добавить от себя еще что нибудь. И совсем не факт ,что все продавцы возжелают доллар. Если предложить гривну-без вопросов.Но у гривны проблемы с функцией накопления. Вот отсюда я и делаю вывод,а не по расовой принадлежности😀 1 5 Цитата
Mozart Опубліковано 19 серпня, 2023 Опубліковано 19 серпня, 2023 16.08.2023 в 17:36, ScatmanJohn сказал: Львів, Сенс банк. Знімав долари, робив попереднє замовлення. Синіх не було, третина виданих - 1996 рік, але в хорошому стані, решта майже всі 2006 рік. https://imgur.com/a/JU4Pxcf - це дві найбільш потертих банкноти. Таке вважається прийнятним станом чи "зношені", "мотлох"? Просто цікаво: ЩО зробили з купюрами 1996-го року? Цитата
200314 Опубліковано 19 серпня, 2023 Опубліковано 19 серпня, 2023 (змінено) 53 минуты назад, Mozart сказал: Просто цікаво: ЩО зробили з купюрами 1996-го року? А ЩО з ними не так? Я і ДО постанови без проблем здавав 1996 в той же сенс, в райф, а ексім взагалі гребе все, що даєш (ну принаймні в мене ще не було купюр, які б не пройшли фейс-контроль в ексімі). Київ. Змінено 19 серпня, 2023 користувачем 200314 1 Цитата
Mozart Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 10 часов назад, 200314 сказал: А ЩО з ними не так? Я і ДО постанови без проблем здавав 1996 в той же сенс, в райф, а ексім взагалі гребе все, що даєш (ну принаймні в мене ще не було купюр, які б не пройшли фейс-контроль в ексімі). Київ. А... Тобто Ви ше НІЧОГО з ними не робили, так? Ну, добре. Як будете здавати наступного разу, відпишіть,як пройшло. Цікаво. Бо чув, що деякі банки теж починають вимахуватись. 1 1 1 Цитата
ААА Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 (змінено) 96-й год можно сдать в обменку но совсем по другому курсу – смотри фото снизу. А если 96-й год с печатями – то дорога опять только в банк, пункты у нас тут не возьмут. Змінено 20 серпня, 2023 користувачем ААА Цитата
ААА Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 Оптовые продавцы товаров принимают без ограничений синий качественный доллар. Белые принимают только 2006 г. в идеальном состоянии. Остальное – несите в банк. 1 1 1 Цитата
ААА Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 (змінено) В Польше спокойно относятся к нормальным купюрам 96 года, но процесс бесплатной перекраски баксов существенно усложнился. У нас перекраска по слухам стоит 1%. Сам не пользовался такой услугой. В Привате 96 год принимают легко и в любом состоянии. Соответственно их кассы завалены мусором. В Привате сейчас мусорный 96 год терминал может не принять, лучше сразу нести в кассу Змінено 20 серпня, 2023 користувачем ААА 1 1 Цитата
ААА Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 За бугром все доллары равны. Но у нас сейчас каждый нормальный человек обращает внимание на купюры и делает всё для повышения их качества в заветном матрасе. ) 1 1 Цитата
200314 Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 4 часа назад, Mozart сказал: А... Тобто Ви ше НІЧОГО з ними не робили, так? Ну, добре. Як будете здавати наступного разу, відпишіть,як пройшло. Цікаво. Бо чув, що деякі банки теж починають вимахуватись. Я ж вам пишу, 1996 здавав ДО постанови (в перших числах червня), в різні банки, без жодних питань. Слухайте, навіщо ви пишете про чув-тки? Коли будете здавати, тоді і відпишіть, який банк, і які вимахи. Цитата
200314 Опубліковано 20 серпня, 2023 Опубліковано 20 серпня, 2023 3 часа назад, ААА сказал: 96-й год можно сдать в обменку но совсем по другому курсу – смотри фото снизу. А если 96-й год с печатями – то дорога опять только в банк, пункты у нас тут не возьмут. Я здавав в банки, сенс, райф, ексім - скрізь без питань. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.