krl 375 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Ребята в ожидании своей мамы 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 5 лютого, 2015 (змінено) Вид на Южный берег с Демерджи Демерджи-яйла принадлежит к Главной гряде Крымских гор и расположена недалеко от города Алушта, южнее Долгоруковской яйлы (она же Субаткан-яйла). У подножия горы расположено село Лучистое, которое до 1945 года называлось Демерджи. Змінено 5 лютого, 2015 користувачем Дилетант 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
krl 375 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Если честно, не помню как птица называется. 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LEBEDEV 3 122 Опубліковано: 5 лютого, 2015 (змінено) Сингапур. Зоопарк Змінено 5 лютого, 2015 користувачем LEBEDEV 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Панорама главного кавказского хребта снято с южной стороны Эльбруса с высоты 4100 м. 18 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Niki 234 Опубліковано: 5 лютого, 2015 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SG_ 5 650 Опубліковано: 5 лютого, 2015 Бьется в тесной печурке огонь... 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LEBEDEV 3 122 Опубліковано: 5 лютого, 2015 NIki - будьте добры подпишите фотографии, особенно 5-6. Где это? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 127 Опубліковано: 5 лютого, 2015 NIki - будьте добры подпишите фотографии, особенно 5-6. Где это? Там внизу каждого фото белым шрифтом написано. Но все таки интереснее было бы прочесть какие то краткие комментарии... Я не про "удивительный сучок" на фото 3, отнюдь... Я про природу, время года и все такое прочее... 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LEBEDEV 3 122 Опубліковано: 5 лютого, 2015 (змінено) Это не я такой. Это Индонезийское искусство Не получаеться перевернуть Змінено 5 лютого, 2015 користувачем LEBEDEV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах