AgentPip 887 Опубліковано: 17 березня, 2015 Ребят, расскажите пожалуйста саму процедуру, я так понимаю тут все на доверии? Да, все на доверии и форумной репутации. Я не перечисляю свои средства первым, но за меня есть прилично отзывов на форуме. На данный момент куплю 1000 wmz. Актуально в течение 30-60 мин. Писать в скайп - agent_pip Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SYMBIAN3D 3 Опубліковано: 17 березня, 2015 Продам 700 wmz по 24.4 , сумма обсуждается Ще продаєте? я б купив. мій скайп symbian-os Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey9090 607 Опубліковано: 17 березня, 2015 Ще продаєте? я б купив. мій скайп symbian-os не актуально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AgentPip 887 Опубліковано: 18 березня, 2015 Куплю 1000 wmz по 25.2. Skype - agent_pip Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AgentPip 887 Опубліковано: 18 березня, 2015 Куплю 3500 wmz. Курс обсудим. Skype - agent_pip Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoliy_cn 19 Опубліковано: 18 березня, 2015 отдам 2105 вму за приват. Skype - anatoliy_cn Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AgentPip 887 Опубліковано: 18 березня, 2015 Создана группа в skype для оперативного обмена вебмани. Кто хочет добавиться пишите мне в skype - agent_pip Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Azarro 459 Опубліковано: 19 березня, 2015 есть 26k WMU на приват24 1:1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ozl 346 Опубліковано: 19 березня, 2015 Нужно немного приват грн до сегодняшнего вечера (порядка 2500), отдам вму, 1 к 1 пс. AgentPip, постучал к вам в скайп по поводу группы оперативного обмена. Есть еще предложение добавлять в эту группу только более-менее старожилов форума и мб хотя бы с каким-то бл (можно обсудить насколько), что бы лишний раз не задумываться о безопасности перед обменом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Заяц. Ну Волк погоди! 763 Опубліковано: 19 березня, 2015 Куплю 1000 Вмз за приват грн. По курсу 26. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах