Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

обменяю 1000 wmz на гривны  

А сразу написать курс по которому хотите обменять, вам вера не позволяет?

p.s. а так же, имеется ввиду WMU? Приват? Другой банк? Наличка? (в этом случае еще город)

Опубліковано

обменяю 1000 wmz нa приват гривны  , курс 24.3

обращаться в личку

Написал, пока ответа нет, поэтому пишу тут. Куплю 1600 wmz по 24.3. Предложение актуально 15-20 мин.

Обращаться в skype - agent_pip

Опубліковано

обменяю 1000 wmz нa приват гривны  , курс 24.3

обращаться в личку

Купил wmz, спасибо! Я регулярно покупаю wmz, если кому надо продать, могу покупать по курсу интереснее чем BestChange.

Опубліковано

И вам благодарен за обмен.

Купил wmz, спасибо! Я регулярно покупаю wmz, если кому надо продать, могу покупать по курсу интереснее чем BestChange.

Опубліковано (змінено)

А может создать группу в скайпе... для тех кто пару раз в неделю продает или покупает webmoney ? 

А то нужно иногда срочно вывести webmoney на приват ... а на поиск уходит много времени ... даже иногда приходится терять 1% за моментальный вывод, а тут будут сразу все под рукой :)

Змінено користувачем anatoliy_cn
Опубліковано

А может создать группу в скайпе... для тех кто пару раз в неделю продает или покупает webmoney ? 

А то нужно иногда срочно вывести webmoney на приват ... а на поиск уходит много времени ... даже иногда приходится терять 1% за моментальный вывод, а тут будут сразу все под рукой :)

Поддерживаю! Очень хорошая идея. Есть пару человек с которыми я уже менялся. Сделаю группу в скайпе. Кто хочет добавиться пишите мне.

Skype - agent_pip

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...