Korsand 22 Опубліковано: 25 квітня, 2015 MAilo Объясните мне тундре, что такое КДВ? И ещё хочу задать глупый вопрос: не пробовали пополнять с карты (интернетбанка) Сбербанка-Укр? Как я знаю, там комиссия так же фиксированная за межбанковский перевод - 3 или 5грн за перевод, но это с карты на карту любого банка Украины. ПС Можно ли как-то с вами списаться по почте? А то есть куча вопросов, возможно хотя бы по нескольким подскажите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ecoin 21 Опубліковано: 25 квітня, 2015 MAilo Объясните мне тундре, что такое КДВ? Карта для выплат приватбанка. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-Borodach- 220 Опубліковано: 25 квітня, 2015 Продам 100 вмз 22.80 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RoleX 160 Опубліковано: 25 квітня, 2015 (змінено) продам 50 wmz. актуально не больше часа. курс 22,6 неактуально Змінено 25 квітня, 2015 користувачем RoleX Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ozl 346 Опубліковано: 25 квітня, 2015 куплю вмз за приват по 22.6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Заяц. Ну Волк погоди! 763 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Вмз покупаю 22.60. Вме-24.35 Предложения жду в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Печки-лавочки 3 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Ребята подскажите как проводить сделки с обмениками в полу-автоматическом режиме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
donbasru77 284 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Ребята подскажите как проводить сделки с обмениками в полу-автоматическом режиме? проводите заявку,они принимают Ваш платеж,а потом обрабатывают и в ручном режиме переводят на Ваши реквизиты сумму по заявке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Печки-лавочки 3 Опубліковано: 26 квітня, 2015 проводите заявку,они принимают Ваш платеж,а потом обрабатывают и в ручном режиме переводят на Ваши реквизиты сумму по заявке непонятно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Печки-лавочки 3 Опубліковано: 26 квітня, 2015 Хочу попробовать обмен через форум. Кто заберёт 40 WMZ? Для пробы.... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах