Перейти до вмісту

Можно выбирать несколько вариантов ответа, если планируются траты в равных пропорциях  

119 користувачів проголосувало

1. 1. Что вы сделаете с полученными выплатами по вкладам в "Дельта-банке"?

• положу на депозит
      20
    • куплю наличную валюту
      86
    • потрачу
      25

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В Тернополі вже по записі видають тільки 100грн (до недавнього часу - по 500 давали), а ти кажеш не хоронити, Лагун сам себе хоронить з Дельтою, тому що довіра вкладників і репутація - найголовніше для банку.

Опубліковано:

Pay2You только что дал 490 перевести

СПС, дельта платежі теж пішли але все дуже довго висить, а вот pay2you на ОК1 сказав що з цієї картки забороняється списання коштів, в мене таке вперше((

Опубліковано:

СПС, дельта платежі теж пішли але все дуже довго висить, а вот pay2you на ОК1 сказав що з цієї картки забороняється списання коштів, в мене таке вперше((

Я как раз с Ощадки и переводил, а вот через Платежи ни копейки не дает. Списывает и сразу возвращает

Опубліковано:

Я как раз с Ощадки и переводил, а вот через Платежи ни копейки не дает. Списывает и сразу возвращает

а в мене все навпаки дельта платежі проходять з ОК1, а pay2you або заблоковано або перевищено ліміт. Хотя після pay2you скористався тієюж карткою в ДП все пройшло. Вивід у дельта просто лотерея)))    

Опубліковано:

У кого сегодня в ДП платежи по календарю прошли ?

Вчера - позавчера все работало, переводило в 13:00 - 13:10. А сегодня ничего. В истории платежей (удачных и неудачных) их тоже нет.

Опубліковано:

Хто продавав кошти з поточного гривневого рахунку після закінчення терміну депозиту?

....який 5-10-15-20% на віддачу за розрахунок готівкою або на картку Приватбанку?