Перейти до вмісту

Можно выбирать несколько вариантов ответа, если планируются траты в равных пропорциях  

119 користувачів проголосувало

1. 1. Что вы сделаете с полученными выплатами по вкладам в "Дельта-банке"?

• положу на депозит
      20
    • куплю наличную валюту
      86
    • потрачу
      25

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Мариуполь. Сегодня в дельтабанке мне отказались перевести привычную тысячу долл. денежным переводом с текущего счета. С трудом выбил 750. И теперь видите ли через день могу по тысяче переводить. Пишу что бы тему оживить )

Напоминает подход VABа, видимо Дельта банк решил перенять у них опыт в вопросе уменьшения оттока капитала, но моё мнение, что данные действия серьёзно подрывают доверие к банку и этим они наоборот спугнут потенциальных клиентов.

Опубліковано:

Напоминает подход VABа, видимо Дельта банк решил перенять у них опыт в вопросе уменьшения оттока капитала, но моё мнение, что данные действия серьёзно подрывают доверие к банку и этим они наоборот спугнут потенциальных клиентов.

Видимо уже потенциальных клиентов нет,остались лишь те,кто вообще не владеет инфой о банке и ложит туда депо,мой "умный"знакомый вроде бы 100кг продлил и вполне возможно на год.

Опубліковано:

Я Вам скажу як юрист: треба вимагати свої кошти, а якщо не повертають, зсилатися на пункт Договору банківського вкладу(депозиту), де вказано, що по закінченню депо повертаються всі кошти + %!!! також на постанову НБУ, відповідно до якої можуть видати 149 999,99. І повірте мені, сама забирала більше місяця назад, а зараз знайомі із такими порадами пішли в банк, то видаля як "миленькі", правда зі словами завідуючої: "якби ви знали, що це мені коштувало, які зусилля я приклала". Якщо не віддають пишіть заяву на видачу, обов*язково реєструйте - вхідний номер і штамп! І вимагайте довідку, де вони вкажуть, що не можуть видати кошти, тобто неплатоспроможні із мокрою печаткою. ПОВОДЯТЬСЯ ЗОВСІМ ПО ІНШОМУ!!! Вимагайте своє!!!

Опубліковано:

Передумали : Eurobank расторгает сделку с «Дельта Банком».Eurobank не получил соответствующих разрешительных документов.

Значит в Дельте должны официально появиться 95 млн евро ...или нет?

http://minfin.com.ua/2014/09/23/4794777/

Опубліковано:

Международная финансовая группа Eurobank приняла решение расторгнуть договор о продаже своей дочерней структуры в Украине «Универсал Банк» «Дельта Банку», сообщается на сайте Eurobank.

Напомним, «Дельта Банк» подписал договор о покупке дочерней структуры финансовой группы Eurobank в Украине, «Универсал Банка», 14 августа, сумма сделки составила 95 млн евро, и ее завершение планировалось до конца 2014 года после получения всех необходимым разрешительных документов.

может вернут побыстрее депозитчикам?!

Опубліковано:

Я Вам скажу як юрист: треба вимагати свої кошти, а якщо не повертають, зсилатися на пункт Договору банківського вкладу(депозиту), де вказано, що по закінченню депо повертаються всі кошти + %!!! також на постанову НБУ, відповідно до якої можуть видати 149 999,99. І повірте мені, сама забирала більше місяця назад, а зараз знайомі із такими порадами пішли в банк, то видаля як "миленькі", правда зі словами завідуючої: "якби ви знали, що це мені коштувало, які зусилля я приклала". Якщо не віддають пишіть заяву на видачу, обов*язково реєструйте - вхідний номер і штамп! І вимагайте довідку, де вони вкажуть, що не можуть видати кошти, тобто неплатоспроможні із мокрою печаткою. ПОВОДЯТЬСЯ ЗОВСІМ ПО ІНШОМУ!!! Вимагайте своє!!!

А если валюта просто на карточку ложилась, а теперь не отдают?
Опубліковано: (змінено)

Если они в ближайшие дни не отменят этот бред с ограничением на снятие гривны, крупный и средний клиент никогда больше не зайдёт с деньгами в этот банк. Из-за этого ограничения они нанесут себе больший урон в финансах и репутации. И никакие повышенные проценты не спасут. Сейчас людям нужна гарантия возвратов вкладов, вовремя и в полном объёме!

Змінено користувачем ---
Опубліковано:

А если валюта просто на карточку ложилась, а теперь не отдают?

теж саме!!! Постанова НБУ+правила обслуговування карточки!

Наскільки я знаю, що з карточки видається гривні, але, можуть видати через касу!!! Тобто, економіст виписує накладну (рахунок), а касир видає валюту!!! Я зняла так остаток із карточки (був перевод, в червні, але не було дрібних доларів) декілька тижнів назад - 25 дол..

Мені здається, що вони бояться скарг до НБУ і позовів до суду (самі розумієте-репутація), тож вимагайте письмового пояснення на письмовий запит (тільки письмові докази, а не усні - можуть бути використні в суді). одним словом трішки розкажіть їм, що ви обізнані!!!

Але репутація в них

Если они в ближайшие дни не отменят этот бред с ограничением на снятие гривны, крупный и средний клиент никогда больше не зайдёт с деньгами в этот банк. Из-за этого ограничения они нанесут себе больший урон в финансах и репутации. И никакие повышенные проценты не спасут. Сейчас людям нужна гарантия возвратов вкладов, вовремя и в полном объёме!

Але репутація в них уже підірвана!!! я особисто не маю бажання до них повертатися, навіть на 26% річних! Тому що, коли приносиш гроші до них на депо, майже руки тобі цілують, а коли забираєш чи пишеш заяву на поверненя по закінченні депо - то й дивитися на тебе не хочуть!!! Завідуюча так мило щебетала як приносила кошти, а тепер проходить не дивиться і не вітається!!!

Ні, я розумію, що їм немає іншого виходу, це ж можновладці підготували таку почву. що люди бігають і забирають свої кровні, але й вони могли бути людьми.

Вчора я написала заяву на видачу депо менше 20 т., то мою заяву не прийняли, сказали писати на їхньому бланку, ну і ладно, написала...підписалася економіст і прийшла смс з № звернення. Економіт сказала, що зараз немає проблем з видачею коштів, по 20 т. видають без питань! А дек-ка днів назад мені казали, що треба буде напевно разів два прийти???))) цікаво. тобто, сьогодні проблем немає, завтра є, а після завтра - ТА! подивимося, піду 03.10 - відпишуся. Всім рекомендую, хто буде забирати кошти, писати завчасно заяви посилаючись на ст. 1060-1061 Цивільного кодексу і п. Договору Вашого, де вказано, сума вкладу, % та пункт, де написано, що по закінченні дії Договору сума+% повертаються по закінченню строку залучення вкладу!

Ой не скоро люди будуть довірять банкам, особливо ті, хто пережив 1991, 2008 і 2014 роки та інші роки між ними!)

Хоча завжди жага наживи ПЕРЕМАГАЄ!) Це наша людська сутність!

Опубліковано:

В Мариуполе сегодня можно было снять через кассу не более 1000 гр при этом выдавали лишь если оформишь "страховку" на 15 гр. Зато банкоматы заработали. Да и с меня пытались 20 гр снять за оформление перевода типа на страховку - не вышло.