Дух Форума 795 Опубліковано: 2 березня, 2012 Обсуждение особенностей валютного обмена в банке Публичное акционерное общество Коммерческий Банк "Глобус" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+SerKH 750 Опубліковано: 16 березня, 2016 У кого есть Кредитная карта "Запасочка" этого банка? При переводе через sendmoney или пополнение другой карты снимает комиссию? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 24 вересня, 2022 Як, з видачею валютного депо в цьому банку? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 24 вересня, 2022 (змінено) 44 минуты назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Як, з видачею валютного депо в цьому банку? Київ, відділення на Сверстюка, долари, вересень 2022. Попередньо зняв у мобільному додатку автопролонгацію. Зателефонував до контакт-центру і запитав про готовність банку до повернення вкладу. Контакт-центр проінформував відділення і пообіцяв, що немає проблеми. Вклад отримав за три дні унаслідок обмежень НБУ. Змінено 24 вересня, 2022 користувачем Modestus Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YYK 1 Опубліковано: 24 вересня, 2022 Київ. Зняв євро без проблем після закінчення депо. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 22 жовтня, 2022 Незнаю наскільки цей банк буде класний у майбутньому, саме для зберегання грошей на депо і т.д., але те що цей банк один з найкращих(якщо не найкращій), за розрахунками саме гривневою(у нашої Родини віртуальна гривнева) карткою, саме за кордоном у терміналах, чи на закордонних майданчиках, то це напевно. Я не рекламую цей банк. Просто написав, можливо комусь згодиться. Бо наприклад за останні кілька місяців мої спробували до 5 карток різних банків, для вище вказаних розрахунків, і як не дивно карта(нагадую, у нас саме віртуальна, і саме гривнева) Глобус вийшла найцікавіша, в плані курсів при остаточному розрахунку-хоч на Алі-експрес(у доларах), хоч в терміналах у Європі(у євро). Єдиний невеличкий мінус, що вони при покупки на 1-2 дні блокують додатково 15%(було і 10%, і 20%, коли як) від суми покупки, поки не пройде остаточний розрахунок. Потім тимчасово блоковану суму одразу повертають на картку. От якось так, саме по Глобусу. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вікторія._. 143 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 В 24.09.2022 в 10:46, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Як, з видачею валютного депо в цьому банку? Нормально. У меня проблем не было снимать валюту в этом банке. Хотя у меня не огромные суммы до 10к. И я снимала их периодически, за надобности в течении октября. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вікторія._. 143 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 В 22.10.2022 в 18:37, Лев сказав: Незнаю наскільки цей банк буде класний у майбутньому, саме для зберегання грошей на депо і т.д., але те що цей банк один з найкращих(якщо не найкращій), за розрахунками саме гривневою(у нашої Родини віртуальна гривнева) карткою, саме за кордоном у терміналах, чи на закордонних майданчиках, то це напевно. Я не рекламую цей банк. Просто написав, можливо комусь згодиться. Бо наприклад за останні кілька місяців мої спробували до 5 карток різних банків, для вище вказаних розрахунків, і як не дивно карта(нагадую, у нас саме віртуальна, і саме гривнева) Глобус вийшла найцікавіша, в плані курсів при остаточному розрахунку-хоч на Алі-експрес(у доларах), хоч в терміналах у Європі(у євро). Єдиний невеличкий мінус, що вони при покупки на 1-2 дні блокують додатково 15%(було і 10%, і 20%, коли як) від суми покупки, поки не пройде остаточний розрахунок. Потім тимчасово блоковану суму одразу повертають на картку. От якось так, саме по Глобусу. Подтверждаю. В этом плане как минимум в этом году этот банк наверное лучший. Ещё иногда Альфа перебивал Глобус. Но все таки в большинстве именно Глобус оказался самым выгодным из всех 7-8 банков карточки которых я пробывала для операций которые выше в своем сообщении описал Лев. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 8 грудня, 2022 Забрав сьогодні конвертаційний валютний депозит, все видали без проблем і предзаказу👍 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах