Finn Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Так как то проскальзывало,или мне показалось,что три,потом четыре звезды форума приблизительно одного возраста,а еще про гитариста,помните????я подметила))) Тони Айомми - не показатель ))) 4 звезды форума! - ЭТАЖЕСТЬ! ))))))))))))) 1 Цитата
Меланья Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Я всегда при памяти , можно и сегодня ! А я уже спать иду,у меня рабочий день завтра. Цитата
Обыватель Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 и кораллы)))с кларнетом) Лишь бы не с корнетом...) 2 Цитата
ozon1 Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 кого гадаете? мы не гадаем, просто спросила, кто по гороскопу, а чел. не захотел ответить Цитата
benderr Опубліковано 3 квітня, 2015 Автор Опубліковано 3 квітня, 2015 Затихает вроде. А то я не успеваю. Цитата
пофигист Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 и кораллы)))с кларнетом) это может только усугубить)) Цитата
Finn Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Шота он поехал и пропал евро сдаёт, чтобы в гривнах оплатить ))) 1 Цитата
Даша_ Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 и что вы делаете?[/Определяем клуб кому за 30, но еще не 35))) Цитата
пофигист Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 А я уже спать иду,у меня рабочий день завтра. приятно отоспаться))) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.