Finn Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Кто идет за клинским (с)? Или тут уже КЕКСы? Любомир тока за вискарём гоняет Цитата
ozon1 Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 можно подробнее? )))))))))))))))))))))))))) как говорил мой кум: хороший ты пацан ... я специально пол и аву поставила, что б не путать. 1 Цитата
Sofia Vatrushkina Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Финназачем вам нэпман этот по гороскопу?Не сходится ж. Это "все врут"(Д-р Хаус), а астрологи просто нагло брешут. Цитата
Обыватель Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Он уже не продает))))у него доллар упал Он живёт в РФ? Цитата
Даша_ Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Кто идет за клинским (с)? Или тут уже КЕКСы? Мучное на ночь?)) тут гороскопы гадают Цитата
Меланья Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 ой, йоооо! а возраст откуда уже? ))) Так как то проскальзывало,или мне показалось,что три,потом четыре звезды форума приблизительно одного возраста,а еще про гитариста,помните????я подметила))) 2 Цитата
Karl Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 в райвоенкомате ))) Да ну их. Там одни мужики. ) 1 Цитата
+Saver Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Он уже не продает))))у него доллар упал Подождите с недельку , он снова ,,,,вырастет ! 1 Цитата
пофигист Опубліковано 3 квітня, 2015 Опубліковано 3 квітня, 2015 Нас уже двое )) аккуратно... у Карла есть Клара... Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.