Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я Вас умоляю ;)  я по жизни конкретно зачетная :P  только непросто со мною....на расстоянии легче :lol:  :lol:  :lol:

у меня слишком внешние данные разнятся с характером - в том и проблема ;)

внешне - почти ангел,а характер....как говорит моя мама: я тебя очень и приочень люблю, но был бы сын, не хотела бы невестки такой....

выводы - сами :lol:

Я Вас умаляю, тут у всех характер не сахар. Вывод один, если есть темперамент, всё остальное притрется.

Опубліковано

Я Вас умаляю, тут у всех характер не сахар. Вывод один, если есть темперамент, всё остальное притрется.

На какое такое остальное ты намекаешь?

Опубліковано

Спасибо. Я вчера карту посмотрел, от Киева семь часов до Харькова, это без напряга. А сколько квартира посуточно?

Лучше машиной не ехать, дороги сейчас "убей машину".

Интерсити.

Опубліковано

его не много, его занадто! :lol:  меня сложно выдержать....очень :rolleyes:

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...