Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А какие у Вас симптомы??? ;) Что беспокоит???

Та по шее наверное надо дать,шоб кексы не пёк на сквозняке ! ОРЗ у меня ! Но то такое,чепуха,вы предлагайте варианты лечения,может я и соглашусь !?

Опубліковано

Та по шее наверное надо дать,шоб кексы не пёк на сквозняке ! ОРЗ у меня ! Но то такое,чепуха,вы предлагайте варианты лечения,может я и соглашусь !?

на предыдущей странице я изложила весь ассортимент ;)  вариации возможны - договоримся :)

Опубліковано (змінено)

На сквозняке кексы нельзя...хотя...

Для кексов -главное что?-тесто ,чтоб хорошо поднялось,а у Вас как?поднялось...тесто?

Змінено користувачем Меланья
Опубліковано

на предыдущей странице я изложила весь ассортимент ;)  вариации возможны - договоримся :)

Ухтышка,это как раз по мне,молодость вспомню,но я балованый,если на вас будет лёгкий почти прозрачный халатик с крестиком,то я подумаю,может и соглашусь,но чур ,стриптиз сразу! А там уже как по сценарию пойдёт !

Опубліковано

Ухтышка,это как раз по мне,молодость вспомню,но я балованый,если на вас будет лёгкий почти прозрачный халатик с крестиком,то я подумаю,может и соглашусь,но чур ,стриптиз сразу! А там уже как по сценарию пойдёт !

нет слов....Вы точно,балованный....

халатик,крестик,стриптиз...

это лишние расходы....

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...