КОАЛА Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 (змінено) Після банкротства як здавалося надійного Ньюс Тревела, не знаю , що очікувати , чи посипляться наші туроператори далі. Зараз планую поїздку в Болгарію і щось не дуже хочеться , або взагалі не виїхати, або по приїзду не бути поселеним. Зокрема цікавить наш Джоин Ап. Змінено 26 квітня, 2015 користувачем Восход Цитата
asteldp Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Після банкротства як здавалося надійного Ньюс Тревела, не знаю , що очікувати , чи посипляться наші туроператори далі. Зараз планую поїздку в Болгарію і щось не дуже хочеться , або взагалі не виїхати, або по приїзду не бути поселеним. Зокрема цікавить наш Джоин Ап. у нас же ей свой туроператор) @Spasenko порядочный человек 3 Цитата
КОАЛА Опубліковано 26 квітня, 2015 Автор Опубліковано 26 квітня, 2015 у нас же ей свой туроператор) @Spasenko порядочный человекщось не зрозуміла. Цитата
asteldp Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 щось не зрозуміла. @Spasenko(Viko_travel) ник человека на форуме, который занимается организацией поездок за границу... 4 Цитата
Mozart Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Після банкротства як здавалося надійного Ньюс Тревела, не знаю , що очікувати , чи посипляться наші туроператори далі. Зараз планую поїздку в Болгарію і щось не дуже хочеться , або взагалі не виїхати, або по приїзду не бути поселеним. Зокрема цікавить наш Джоин Ап. Довелось мне один раз воспользоваться услугами Join Up. Не советую... И вообще, с некоторых пор, для меня остались только Тез-тур, TUI ... ну, еще может, Pegas. Все. 3 Цитата
Тимофей Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Довелось мне один раз воспользоваться услугами Join Up. Не советую... И вообще, с некоторых пор, для меня остались только Тез-тур, TUI ... ну, еще может, Pegas. Все. Согласен про Тез-Тур - у меня вполе хороший с ними опыт. Цитата
TILANA Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Довелось мне один раз воспользоваться услугами Join Up. Не советую... И вообще, с некоторых пор, для меня остались только Тез-тур, TUI ... ну, еще может, Pegas. Все. кстати, для меня только Тез-тур много лет, а Pegas еще года 4 назад лажал конкретно Цитата
asteldp Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 лично я, последние 6 лет-только самостоятельные путешествия...я не утверждаю, что всегда дешевле выходит, но что разнообразней-это 100 %можно кстати обсудить : за и против самостоятельных путешествий! 2 Цитата
+Viko Travel Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 Довелось мне один раз воспользоваться услугами Join Up. Не советую... И вообще, с некоторых пор, для меня остались только Тез-тур, TUI ... ну, еще может, Pegas. Все. Если не секрет, а как вы определяете качество тур. операторов? 3 Цитата
+Viko Travel Опубліковано 26 квітня, 2015 Опубліковано 26 квітня, 2015 в сезон, а как раз он уже начался, слава Богу тур. операторов уже не стоит бояться - уровень риска банкротства практически сводиться к нулю. Если речь идет о сентябре и далее - лучше не нужно рисковать с любым оператором уж поверьте. 7 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.