Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 А тепер карп 33 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 Ну що......? поїхали дальше 27 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) Ну то ти красава!!! (нажаль немає смайлу "СУПЕР") що ще потрібно для щастя рибалці... Я ось як знайду час закрити сезон можливо теж чимось похвастаюсь Скажи лишень НА ЩО злапав таких гарних щук? Змінено 5 листопада, 2016 користувачем Кремень 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 137 Опубліковано: 5 листопада, 2016 "Кто хочет - тот ищет возможности... Кто не хочет - тот ищет причины" (с) Моя Теща 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 5 листопада, 2016 Серага ты ПРОФИ а я аматор-любитель в этом и разница 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KPECT 487 137 Опубліковано: 5 листопада, 2016 3 минуты назад, Кремень сказал: Серага ты ПРОФИ а я аматор-любитель в этом и разница Юра, в рыболовле ПРОФИ именно ты. Я до сих пор вспоминаю рыбку, которой ты меня угощал... так что не нужно ложной скромности. Насчет рыбалки именно ты, Jurist, Benderr и Simpson и есть те самые настоящие Гиганты Рыбаки! Искренне восхищаюсь вашему умению и терпению. 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 5 листопада, 2016 (змінено) 5 минут назад, KPECT сказал: Юра, в рыболовле ПРОФИ именно ты. Я до сих пор вспоминаю рыбку, которой ты меня угощал... так что не нужно ложной скромности. Насчет рыбалки именно ты, Jurist, Benderr и Simpson и есть те самые настоящие Гиганты Рыбаки! Искренне восхищаюсь вашему умению и терпению. Спасибо Сережа за лестные отзывы. Ну до Гиганта рыбалки мне еще далеко, зато есть к чему стремиться А вообще неплохо бы устроить что-то типа соревнований рыбаков нашего сайта с отдыхом в душевной компании (можно даже тотализатор устроить для азартных болельщиков) ну а рыба и НАСТОЯЩАЯ УХА с меня (кроме случая если мы соберемся на водоеме в котором просто нет рыбы в любом другом случае на уху мы с коллегами по увлечению непременно наковыряем на казан ухи ) P.S. Если соберемся у Нирваны то места там 100% рыбные!!! У меня тоже рыбные, но Нирванночка ближе к центру Украины. Змінено 5 листопада, 2016 користувачем Кремень 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 1 година тому, Кремень сказав: Ну то ти красава!!! (нажаль немає смайлу "СУПЕР") що ще потрібно для щастя рибалці... Я ось як знайду час закрити сезон можливо теж чимось похвастаюсь Скажи лишень НА ЩО злапав таких гарних щук? Сьогодні поїхав на щуку, перший раз цієї осені, а ще на минулих вихідних ловив карпа, я би це дивно не звучало, карп клював..... А от щука сьогодні, повний ноль.... ні одного удара на спінінс, і ніодної покльовки на "живця" тре напевно було сьогодні ще карпа їхати п.с. ті щуки, що на фото вище, впіймані цієї весни, 17.04.2016р. тоді поїхав на карпа, але він не "брав" того пошуріку перемотав патики на щуку, вчепив впійманого карасика і вже за 5-10 хвилин, перша (та що більша) щука була на гачку 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 5 листопада, 2016 16 минут назад, Jurist сказал: п.с. ті щуки, що на фото вище, впіймані цієї весни, 17.04.2016р. тоді поїхав на карпа, але він не "брав" того пошуріку перемотав патики на щуку, вчепив впійманого карасика і вже за 5-10 хвилин, перша (та що більша) щука була на гачку А я вуха розвісив думав що це осінні щуки та ще й на блешню або на воблер... А виявляється що це весінні та ще й на живця... це звичайно трохи не спортивна рибалка, але все одно красава! А я от більше полюбляю і віддаю перевагу саме спортивній риболовлі... 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 5 листопада, 2016 12 хвилини тому, Кремень сказав: А я вуха розвісив думав що це осінні щуки та ще й на блешню або на воблер... А виявляється що це весінні та ще й на живця... це звичайно трохи не спортивна рибалка, але все одно красава! А я от більше полюбляю і віддаю перевагу саме спортивній риболовлі... Ну спортивна так спортивна Сом 4.6 кг. річка Дністер, Івано-Франківщина, липень 2015р. на воблер+блешня (задній гачок воблера знімаю, і туди взамін чепляю блешню) 1 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах