Striker Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 27 хвилин назад, SeaVagrant сказав: Моно - найзручніший, прямо в додатку в два кліки. Яке ще Моно? Там дохідність набагато нижче. Цитата
Interesting Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 12 годин назад, godskitchen85 сказав: Добрий вечір! Якщо тут спілкуються про ОВДП, то підкажіть, будь-ласка, де вигідніше та зручніше їх купити? Дякую Якщо неведлика кількість облігацій - то можна через Дію. Оплачуєте із будь-якої карти де у вас є гроші. Виплату отримуєте на карту Дія чи Є-підтримка (вже не пам'ятаю). Ці карти ви теж можете відкрити у будь-якому банкую (кілька шт) і кожного разу вибирати іншу. Якщо від 1 до 400 облігацій - для мене найзручніший Сенс банк. Велика перевага ще в тому, що після отримання коштів переказ по IBAN - поки що безкоштовний (бо багато банків зробили його платним). Бо часто після виплати я розкидаю гроші по різних банках. Якщо більше 400 облігацій - то можна комбінувати купівлю у кількох банках. Для чого йти до брокера - я особисто не розумію. Потрібно фізично йти (передавати документи якщо брокера не має у вашому місті). Можливо колеги підкажуть які переваги брокера, окрім того, що він може продати папери достроково. Але той же Сенс це теж дозволяє. 2 3 Цитата
Striker Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 42 хвилини назад, Interesting сказав: Якщо від 1 до 400 облігацій - для мене найзручніший Сенс банк. Чому саме до 400 облігацій, що заважає взяти більше? Цитата
Interesting Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 7 хвилин назад, Striker сказав: Чому саме до 400 облігацій, що заважає взяти більше? Нічого не заважає. Хіба можливо для декого буде фінмоніторинг. Плюс диверсифікація. Все-таки, коли в тебе гроші в різник банках - це зручніше. Цитата
Striker Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 6 хвилин назад, Interesting сказав: Нічого не заважає. Хіба можливо для декого буде фінмоніторинг. Плюс диверсифікація. Все-таки, коли в тебе гроші в різник банках - це зручніше. Я для себе вирішив, що можна тримати будь-яку кількість. Головне, щоб не більше 600к виплат на місяць-два. А на рахунок зручніше, то вже кому як. Мені зручний тільки Сенс, інші або з костилями, де є нюанси з затримкою при купівлі/продажу, або низька дохідність. Цитата
AlexM Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 3 часа назад, Striker сказал: Чому саме до 400 облігацій, що заважає взяти більше? може причина у фінмоні 400к ? 1 Цитата
Striker Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 42 хвилини назад, AlexM сказав: може причина у фінмоні 400к ? У когось таких проблем немає, якщо все чисто. Тому не обов'язково до 400к. 1 Цитата
Moskit Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 22 хвилини назад, Striker сказав: У когось таких проблем немає, якщо все чисто. Тому не обов'язково до 400к. якщо це не велика таємниця, розтлумачте, будь ласка "якщо все чисто" Цитата
Striker Опубліковано 20 січня Опубліковано 20 січня 23 хвилини назад, Moskit сказав: якщо це не велика таємниця, розтлумачте, будь ласка "якщо все чисто" Якщо у вас є підтверджуючі документи про походження коштів, якщо бути точнішим. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.