rum-bam-bar 0 Опубліковано: 16 липня, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Astronom 1 643 Опубліковано: 16 липня, 2015 До 1 вересня 2015 року - призупинено електронну реєстрацію! Вчора в новинах на плюсах показували....та і про бардак у Львові при консульстві....черги по запису на місці.... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dovidnuk 29 Опубліковано: 4 листопада, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. и как - купили или нет ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах