rum-bam-bar Опубліковано 16 липня, 2015 Опубліковано 16 липня, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. Цитата
Astronom Опубліковано 16 липня, 2015 Опубліковано 16 липня, 2015 До 1 вересня 2015 року - призупинено електронну реєстрацію! Вчора в новинах на плюсах показували....та і про бардак у Львові при консульстві....черги по запису на місці.... 1 Цитата
dovidnuk Опубліковано 4 листопада, 2015 Опубліковано 4 листопада, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. и как - купили или нет ? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.