rum-bam-bar 0 Posted July 16, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. Share this post Link to post Share on other sites
Astronom 1,643 Posted July 16, 2015 До 1 вересня 2015 року - призупинено електронну реєстрацію! Вчора в новинах на плюсах показували....та і про бардак у Львові при консульстві....черги по запису на місці.... 1 Share this post Link to post Share on other sites
dovidnuk 29 Posted November 4, 2015 Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу. и как - купили или нет ? Share this post Link to post Share on other sites