Перейти до вмісту

rum-bam-bar

Новачок
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача rum-bam-bar

  1. Що скажете? В укр.-мовному інтернеті знайшов одне посилання, що продають (не складно знайти). Але лише передоплатою. Як я можу купити те, чого не бачив і не перевірив,що працює? Лохотрончик? Крім того, як в них зазначено на сайті, тимчасово призупинено прийом заявок на реєстрацію. Що дуже дивно Кантора, яка продає проги для реєстрації, сама не реєструє. Цікавлюсь не тільки заради спортивного інтересу.
  2. Порадьте з вибором банку Польщі (для гр.України, з нац. візою Д (робоча), без Песеля, без Карти Поляка/Побиту). З польською поки не дружу, а Гугл-транслейтор ясності не дуже вносить Суми невеликі. Важливо мін. комісії за обслуговування, зняття і т.п. І ще питання: як з мін. % переказувати гроші в Україну (суми невеликі) ? Кредобанк "Злотувка" найдешевший варіант? Чи актуальні тарифи, що на 1-ій ст. ? Вибір попередній (по відгуках) між: 1) ING BANK Konto z Lwem Direkt 2) PKO BP ( Konto dla mlodych або Konto za Zero) В чому їх різниця ? 3) Pekao Bank З тарифом не визначився Mbank - не підходить - потрібно Песель (його з 1 березня не дають автоматично з пропискою (мельдунком)
  3. Під час ремонту випадково пломбу зірвали на лічильнику води. Можливо хтось підкаже, як грамотно про це повідомити водоканал, щоб не було штрафу?
  4. Абсолютно! Ні слухом, ні духом Хороші новини
  5. Польща відпадає через високу вартість ( візи та інших видатків)
  6. Прийшла повістка ( 25р, мабуть в армію - при першому медогляді кілька років тому не підходив). Не розписувався, не вручали на руки нікому. Потрібно вилетіти в Канаду по візі візітора. Два варіанти: з Києва і з Польщі. Який кращий? Ризики є? У кого подібна ситуація і без проблем проїжджав кордон Польщі чи з Київського аеропорту вилітав?
×