Budda.S Опубліковано: 6 жовтня, 2022 Опубліковано: 6 жовтня, 2022 В Украине арестовали активы российского олигарха на сумму 2 млрд. гривен,— БЭБ СМИ сообщают (https://www.epravda.com.ua/news/2022/10/6/692311/), что речь идёт об "Альфа-групп" и его бенефициаре Михаиле Фридмане, который через подконтрольные кипрские компании и частный банк в Украине осуществлял преступную деятельность по выводу активов банка под видом выплаты роялти за использование торговых знаков. 2 Цитата
Budda.S Опубліковано: 6 жовтня, 2022 Опубліковано: 6 жовтня, 2022 и еще в копилку новость ❗️Рада ухвалила закон (https://www.epravda.com.ua/news/2022/10/6/692316/) про націоналізацію системних банків в умовах війни 2 Цитата
dmsa Опубліковано: 15 жовтня, 2022 Опубліковано: 15 жовтня, 2022 (змінено) Акціонери Альфа-Банку Україна готові докапіталізувати його на $1 млрд або безоплатно передати державі - лист Фрідмана голові НБУ Змінено 15 жовтня, 2022 користувачем dmsa 1 Цитата
Це популярне повідомлення. Лев Опубліковано: 16 жовтня, 2022 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 16 жовтня, 2022 Дуже класний банк,якщо оцінювати його саме за пропозиціями банківських продуктів,для фізліц як мінімум+практично все можна зробити онлайн,що наразі для багатьох Українців це є вихід зі складних тимчасових ситуацій. Вся моя Родина була весь цей рік в ньому-до вчорашнього дня.Вчора вивів звідти останні гроші.Дуже шкода,але наразі поки краще так.Гроші люблять тишу.А тиша в Альфі(Sens)наступить тільки в слідуючему році.Я дуже на це сподіваюся.Бо на сьогодні,це чи не найкращій банк за пропозиціями банківськіх продуктів-і у відділенні,і онлайн.Хотілося,щоб інші наші банки повчилися в них. 1 5 4 Цитата
-=michael=- Опубліковано: 17 жовтня, 2022 Опубліковано: 17 жовтня, 2022 15.10.2022 в 01:08, dmsa сказал: Акціонери Альфа-Банку Україна готові докапіталізувати його на $1 млрд або безоплатно передати державі - лист Фрідмана голові НБУ То вже краще докапіталізувати, а потім націоналізувати) Цитата
Лев Опубліковано: 22 жовтня, 2022 Опубліковано: 22 жовтня, 2022 Дуже шкода, але на початку тижня я вже повністтю вийшов зі своєю гривною з Альфи(зайшов в іншій банк у дол. депо), як мінімум до слідуючего року. Хоча продовжую вважати, що цей банк наразі є чи не найкращій за своїми продукт-пропозиціями, і що важливо, що практично все в них можна робити онлайн. Навіть онлайн можна купувати військові гривневі та валютні облігації. Що не доступно наскільки мені відомо(саме онлайн)в інших банках України. І % на облігації наприклад у гривні до 18,5% річних. А у доларах до 4% річних,і це чистими на руки, бо такі облігації купуються без оподаткування саме для людей. Маю надію, що вже у найближчему майбутньому такий цікавий банк переформатують, та зроблять безпечним для нашіх з вами грошей.Тому що гроші люблять тишу, хоча б мінімальну. 1 1 1 Цитата
senderZ Опубліковано: 23 жовтня, 2022 Опубліковано: 23 жовтня, 2022 15 годин тому, Лев сказав: і що важливо, що практично все в них можна робити онлайн. Навіть онлайн можна купувати військові гривневі та валютні облігації. Що не доступно наскільки мені відомо(саме онлайн)в інших банках України. В монобанку теж можна онлайн через додаток купувати єдине що вибір ЦП може бути іншим, в Альфі зазвичай кращі пропозиції по дохідностям навіть 4.5% $$ проскакували якось 1 1 Цитата
Вікторія._. Опубліковано: 25 жовтня, 2022 Опубліковано: 25 жовтня, 2022 По сенс действительно очень жалко ,что нельзя довериться ему именно сейчас, из за не полной определености-что дальше. Но в будущем шикарный банк может быть. Уберать его с рынка, точно не нужно. 4 Цитата
Лев Опубліковано: 30 жовтня, 2022 Опубліковано: 30 жовтня, 2022 25.10.2022 в 15:13, Вікторія._. сказал: По сенс действительно очень жалко ,что нельзя довериться ему именно сейчас, из за не полной определености-что дальше. Но в будущем шикарный банк может быть. Уберать его с рынка, точно не нужно. Його не приберуть. Бо такими банками розкидуватися неможна. Маємо надію, що як можна швидше SENS стане можливо державною, а можливо і незалежною дуже сильною одиницею, на такому непростому ринку банків України. 1 1 3 Цитата
Вікторія._. Опубліковано: 30 жовтня, 2022 Опубліковано: 30 жовтня, 2022 19 годин тому, Лев сказав: Його не приберуть. Бо такими банками розкидуватися неможна. Маємо надію, що як можна швидше SENS стане можливо державною, а можливо і незалежною дуже сильною одиницею, на такому непростому ринку банків України. Я тоже очень надеюсь, что так и будет. 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення