Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Digger сказал:

Минулого тижня, з 13 по 17 жовтня, регулятор не купував валюту на міжбанку, натомість продав понад $600 мільйонів для підтримки балансу. Це пов'язано з підвищеним попитом на валюту, який перевищує пропозицію через переважання імпорту над експортними можливостями в умовах війни.

От бачите, продали лише 600 мільйонів і при цьому посадили курс більш як на 20 копійок, а у вересні продавали і по 800, але при цьому курс тримали зубами і навіть укріплювали... От вам і Пишний//)

Опубліковано (змінено)

Ну на решті дочекалися рісту долара, бо якось нє прілічно увесь рік отримувати 16% річних у доларі по гривневим ОВДП )))

Точка беззбитковості гривневих вкладень в ОВДП в мене  десь близько 48 грн за долар, то ж не переймаюся можливими коливаннями в гривню-дві-три. Але половину своїх заощаджень все ж тримаю у валюті, щоб не класти всі яйця в одну корзину )))

Змінено користувачем valutominyailo
  • Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 4
Опубліковано
6 часов назад, asti сказал:

От бачите, продали лише 600 мільйонів і при цьому посадили курс більш як на 20 копійок, а у вересні продавали і по 800, але при цьому курс тримали зубами і навіть укріплювали... От вам і Пишний//)

Не продавав у вересні НБУ по 800 )))

1.09.-5.09 - купив 0,5 млн, продав 551,30 млн
8.09. - 12.09 - купив 0,18 млн, продав 442,80 млн
15.09. - 19.09 - нічого не купив, продав 651,50 млн
22.09. - 26.09. - нічого не купив, продав 559,80 млн
29.09. - 03.10 - купив 1,5 млн, продав 332,60 млн

Опубліковано (змінено)

Если проблемы с кредитованием не выходят за рамки Zions Bancorp и Western Alliance (два лопнувших региональных банка в США ), то будет некоторое дополнительное облегчение доллару, но этого может быть недостаточно, чтобы полностью устранить опасения по поводу общего состояния кредитного рынка и вернуть все потери. Напротив, признаки распространения кризиса на других кредиторов или сигналы о более серьёзных проблемах с кредитным качеством могут легко привести к падению DXY более чем на 1% в ближайшие несколько дней.

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
31 минуту назад, Interesting сказал:

Ось цю новину  МВФ тисне на Україну щодо девальвації гривні  вже два дні зустрічаю всюди. На обох форумах про неї ніхто не згадує. Було б добре прокоментувати.

Якщо таку новину ширять всюди та пронеї всі знають, то це може бути вкид на вентилятор.

До того ж там, мабуть, вважають, що поступова девальвація менш болючіша для простого населення, ніж разова. І дого ж скільки ця разова може бути -45, 49, 50 чи 75? Навіть теоретично, якщо буте "разовий" стрибок, все рівно будуть коливання, вони ж не зупинять та не зафіксуюють курс, умовно на три роки.

Опубліковано
2 часа назад, sergeipo сказал:

Якщо таку новину ширять всюди та пронеї всі знають, то це може бути вкид на вентилятор.

До того ж там, мабуть, вважають, що поступова девальвація менш болючіша для простого населення, ніж разова. І дого ж скільки ця разова може бути -45, 49, 50 чи 75? Навіть теоретично, якщо буте "разовий" стрибок, все рівно будуть коливання, вони ж не зупинять та не зафіксуюють курс, умовно на три роки.

Я тоже думаю, что это вброс. Если у кого-то есть время (и кто дружит с английским), найдите первоисточник, пожалуйста. Буду ОЧЕНЬ признателен. Или хотя бы найдите, кто это печатал - "Financial Times" или кто-то другой?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)

То есть, всегда могут сослаться на нехороший МВФ...

Девальвация, мол по причине их давления на правительство. А то не будет кредита...

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
12 минут назад, Mozart сказал:

Если у кого-то есть время (и кто дружит с английским), найдите первоисточник, пожалуйста. Буду ОЧЕНЬ признателен. Или хотя бы найдите, кто это печатал - "Financial Times" или кто-то другой?

В статті є посилання на Блумберг.  Ну і це єдине першоджерело, яке я зміг знайти по метаданим, де могли б ці слова зустрічатися. Автор має сторінку на Фейсбуці, там він поширює свою ж статтю на Блумберг... інші статті у нього такі ж нудні, як і ця. 

Опубліковано (змінено)
58 минут назад, Mozart сказал:

Я тоже думаю, что это вброс. Если у кого-то есть время (и кто дружит с английским), найдите первоисточник, пожалуйста. Буду ОЧЕНЬ признателен. Или хотя бы найдите, кто это печатал - "Financial Times" или кто-то другой?

https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-10-17/ukraine-faces-imf-pressure-to-devalue-ahead-of-new-loan-talks?utm_source=website&fbclid=IwY2xjawNgVelleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFhbXVBdkhtb1hBNHBHamlWAR4R2zjT859ZqLIi_JVukBU1jf3-Ylq2IzBNSg7x_GKmqrSCh2v-3QRwSjuTRA_aem_sHseby7lbJKmFJwUX6rkow

поскольку источник один - новость вполне может оказаться просто частным мнением

Змінено користувачем alex790579
  • Лайк 2
  • Дякую 2
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...