Перейти до вмісту

valutominyailo

Форумчанин
  • Публікації

    186
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

826 Душка

Про valutominyailo

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

1 376 переглядів профілю
  1. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Просто для справедливості - щоб розвіяти Ваше вірогідне упередження стосовно Олега - чомусь Ви не робили ніколи зауважень деяким особам тут, які керівництво НБУ називали ЛГБТ командою. Чи Андрійком - не можна, а ЛГБТ командою - можна? Ну і до того ж Ваше постійне згадування про якихось уявних, напевно ваших знайомих - "ждунів па 37" (бо наприклад тут на форумі я зустрічав лише одного, нам всім відомого) не менше коле око, ніж пости Олега.
  2. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну хотєлкі (захцянки) - то не зовсім доречне слово. Просто прогнозую для себе дії НБУ, ринку, інші обставини, і під це вираховую свою стратегію , і потім очікую на результат. Зрозуміло, що у гойдалках гривня-долар тренд висхідний, і він був такий завжди, лише амплітуда змінюється. А так - хвиля за хвилею курс звісно збільшується. Але. Для моєї стратегії гри на таких гойдалках я це враховую і мене це влаштовує ) Єдине, чого не можна врахувати так це чорних лебедів, але і на такий розвиток подій в мене є запасний варіант ) У будь-якому випадку кожен вибудовує сам свою стратегію (і рівень ризику) по збереженню(примноженню) своїх заощаджень і всім бажаю успіху в цьому )
  3. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну це Ви сказали - дня на два ) Тут я думаю всім зрозуміло, що курс на МБ не ринковий, а рухається в будь який бік лише з подачі НБУ. Але, НБУ стовідсотково веде тут свою гру, і хто розгадає цю гру, той буде на коні. Скажу одне ця гра - це точно не "будєт толька даражать і очєнь бистро", бо треба і депозитникам надію на профіт дати, бо ображені повиходять з гривні, тому маю теорію, що навіть відчутні відкати можуть мати місце. То ж, думаю, НБУ спеціально робить ці гойдалки, а потім сам же на цих гойдалках заробляє. Ну а сміливі, які не бояться, що їх на таких гойдалках знудить, можуть погратися з НБУ. Сам трішки граюся, але не в бліц - зайшов-вийшов, а зайшов на депо від місяця до трьох і вийшов. Поки в профіті у порівнянні з тим, якщо б валюта просто лежала під матрасом, чи навіть під 4% на овдп.
  4. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну не знаю... Якось чомусь кинулося в очі досить дивне висвітлення порівняння рівнів безробіття. Може звісно так вийшло можливо через те, що він в цьому випадку намагався натягнути сову на глобус, тобто якісь окремі статистичні дані на своє розуміння ситуації.
  5. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Цікавий такий "економіст" та "аналітик" цей Кущ. Безробіття в іншій країні знає з точністю до однієї десятої відсотка, а у власній країні визначає розбіжність у 5 відсотків. Притому ще прибріхує на мінімум від 1,3 до 6,3 відсотка. Дуже підозріло, чи він дійсно наш "економіст" та "аналітик"
  6. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Райф прозоро натякає, що і ця п'ятниця знову може бути не типовою )))
  7. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    З яких це пір Разумков став авторитетом для цитування? Вже давно розібралися, що то маніпуляція, адже у січні кожного року проглядається схожа тенденція. І чомусь всі акцентували на зменшенні у січні на 2,1%, але хоча б хтось сказав, що у грудні збільшилися на 7,7%. Ось такий ось вийшов хайп на цій темі. Ну і по- друге, є в мене стійке відчуття, що багато грошей з банківських рахунків перекочовують і ще будуть перекочовувати у ОВДП. Боюсь помилитися у відсотках, але приріст овдп у фізосіб росте дуже швидко кожного місяця. Цьому сприяють зменшення відсотків по депозитах у банках та спрощення процедури придбання ОВДП.
  8. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    А як ставитеся до прогнозів "будєт толька даражать!"?
  9. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Іноді не розумієш, чим керуються люди, виставляючи ти чи інші реакції під постами форумчан. Так і тут - невже людині так не подобається Радабанк? 🙃 Чи так не подобається сам автор повідомлення, що за змістовну відповідь з одного слова все одно ставити негативну реакцію ? 🤭
  10. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ясна-панятна, навіть власні прогнози боїтеся озвучувати... Тим часом я сьогодні ще вийшов з долара і в депо до початку липня. Точка беззбитковості 41 рівно. Ну а Ви "соображайтє" і далі. Лише будь ласка не "язвітє" по відношенню до інших людей, які мислять по іншому.
  11. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Дякую, цікаво було почитати і Ваші думки )
  12. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    І коли, на Вашу думку, ймовірно буде початок падіння? Бо наприклад по Вашим попереднім повідомленням можна було зробити висновок, що ріст не закінчиться ніколи.
  13. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Окрім життя в кредит є ще багато прекрасних речей - реструктуризація, перепозичання, списання, прощення. То ж насолоджуватись життям у борг можна достатньо довго - набагато більше, ніж вік однієї окремо взятої людини, яка чомусь дуже хвилюється, ніби особисто їй цей борг віддавати. Тим більше, що в теперішньому становищі України - віддавання боргу - це чи ненайменша і найвіддалена проблема.
  14. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    Схоже за все намічається звичайна п'ятниця. Зі звичайним пятничним ростом. Просто ріст від'ємний (с) 😉
  15. valutominyailo

    Прогноз курса доллара к гривне

    А таке питання - як Ви користуєтеся Вашими знаннями по майбутньому курса? Просто скупляєте валюту при будь-якій нагоді при появі вільної гривні (тому що пізніше буде дорожче) під матрас ?
×