Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 час назад, Binimovich сказал:

На конец 2013-го был на 100% в баксе, ни один мой банк не лопнул, в которых храню деньги.

Резюме по 2016-му году: по отношению к гривне  + 5% годовых по депозитам + 10 % на разнице курса на начало года и конец. Что еще надо для счастья?

по депозитной доходности  понятно.    А  вот  по курсовой разнице,  не знаю на какие курсы  Вы ориентировались,    но   если ориентироваться на    курсы  здешних операторов  на 31 декабря  ,   то  если у Вас  курсовая разница 10%,  то  свой   годовой бюджет  Вы закрываете по курсу  28,16  ? ;) 

Опубліковано

Який сенс згадувати тут те, про що йшла мова в закритій гілці? Ви або розкажіть в чому суть, або продовжуйте обговорювати там в платній темі. А то виглядає наче дівчатка в пісочниці зробили "сєкрєтікі" і "Цій подружці покажу, а тій - ні."

Опубліковано
Только что, igorsolop сказал:

Який сенс згадувати тут те, про що йшла мова в закритій гілці? Ви або розкажіть в чому суть, або продовжуйте обговорювати там в платній темі. А то виглядає наче дівчатка в пісочниці зробили "сєкрєтікі" і "Цій подружці покажу, а тій - ні."

Дружище , секретов нет. У меня нет возможности писать за деньги в платном разделе, я пишу бесплатно и здесь. И пишу в одном случае, когда уверен в собственных прогнозах. 

Опубліковано

Для себе вирішив: якщо до Нового року не буде різкого подорожчання курса доллара до 28 і вище (як тут прогнозує більшість і в чому я дуже сумніваюсь) - то з нового року перестаю брати участь в цій темі. Тому що це в черговий раз докаже, що гріш ціна таким вгадуванням.

Опубліковано

а где вы видели большинство которое прогнозирует 28 и больше ДО нового года??? все прогнозы склоняются к  27-27,5 до нового года,и только после 10.01 возможны варианты перелета за 28. посмотрите ту же голосовалку. большинство диапазон 27-27,6. хотя понятно если случится форс мажор аля национализация привата,или еще чето грандиозное,(в чем я лично сомневаюсь) то оно и так понятно,что 28 и выше мы сможем  увидеть и по ранее НГ

Опубліковано (змінено)

Тоді до чого це все нагнітання ситуації ("викинуть багато гривні", "націоналізують "приват"", "звільнять Гонтарєву" і т.д. і т.п.) якщо, як ви кажете, всі прекрасно розуміють, що без форс-мажора ніякого різкого скачка не буде? А судячи з голосовалки, як знову ж таки ви правильно підмітили, і в форс-мажор практично ніхто не вірить, бо якби вірили - то проголосовали б за 28+. Це називається "Розмови ні про що". Особисто мені таке не цікаво. 

Змінено користувачем igorsolop

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...