Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 хвилин тому, jatant сказав:

кажется на пике в 2008 квадратный метр в киеве стоил около 2800$, после обвала и до сих пор мы далеко не вышли на этот уровень, так как вы деньги сохранили?

Купляйте комерційну нерухомість в центрі міста в прохідному місці. В любу кризу оренда висока.

Купляти квартири на оренду вже дуже давно не вигідно

Опубліковано

7 хвилин тому, jatant сказав:

в подтверждение своих слов, как по мне вы деньги не сохранили

image.thumb.png.50b520cb8dec199c52e62bc33b2aa033.png

Простий приклад, наприклад магазин в центрі на 100м2 коштував 200 тис$. Оренда до кризи 3-5тис $ в місяць. В кризу 1500-2000$. 5 років магазин на оренді. 100 тис $ з оренди  і продаж магазину за 150тис$. За 5 років плюс 50 тис.

Якось так... Але треба ще найти таку нерухомість і хороше місце і місто.

Опубліковано (змінено)
10 минут назад, Френк сказал:

Простий приклад, наприклад магазин в центрі на 100м2 коштував 200 тис$. Оренда до кризи 3-5тис $ в місяць. В кризу 1500-2000$. 5 років магазин на оренді. 100 тис $ з оренди  і продаж магазину за 150тис$. За 5 років плюс 50 тис.

Якось так... Але треба ще найти таку нерухомість і хороше місце і місто.

ну тут согласен, только если у людей не было и нет скажем 200000 зелени, чтоб вложиться в комер недвижимость, а покупали квартиры под сдачу, то они знатно понервничали..хотя я думаю за 10 лет уже и в плюс вышли опять, если сдавали квартиру, а если просто для себя, то увы просчитались. 

Змінено користувачем jatant
Опубліковано

0
 Advanced issue found

1 hour ago, Френк said:

Купляйте комерційну нерухомість в центрі міста в прохідному місці. В любу кризу оренда висока.

Купляти квартири на оренду вже дуже давно не вигідно

С коммерческой недвигой много возни - нужно юр лицо, периодический бег по кабинетам гор советов и всяких рэсов, плюс всегда есть риски нарваться на рекит - хорошо еще если не ментовский.

Для простого мыколы, который работает на зарплату 8/5 и хочет зарыть деньги в бетон для получения ежемесяных дивидендов, вариант будет довольно накладный.

Плюс в киеве довольно низкая база в сравнении в другими агломерациями на пяток миллионов жителей - рожденным под счастливой звездой можно поймать и разогрев рынка.

Опубліковано
15 часов назад, nord555a сказал:

Зачем бегать то?))В одно место поехал..слил(10 мин.)Потом поехал откупил..у кого там курс лучший(обычно в опте у всех одинаковый).тоже..за 10 мин.

А купюры пока проверишь. Могут бакс подсунуть затертый или с надписями. Потом сами же назад не возьмут. Или вы на это не обращаете внимания?

Опубліковано
14 часов назад, Френк сказал:

Хоч я і не за ракетчиків і вірю в секту долара по 20...

Але можу точно сказати що ніхто 4 місяці тому навіть не догадувався що може бути якісь вірус... і через нього почне штормити ринки, сьогодні нафта репнулась ой як..

Щось я більше вірю в нову кризу...

П.с. сижу в грн а в банках депозити на пару млн...

Думаю кошти вложити в нерухомість і на оренду... в 2008 так зберіг свої кошти..

Панікувати і бігти купляти долар смислу немає... Треба чекати кінця березні і моніторити ситуацію з вірусом і з ринками.. І тоді ясно що буде..

Скажите, пользуясь случпем, кризис 2008 года сильно повлиял на "достройку"?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...