Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилини тому, rudnVova сказав:

А ви що тільки в банк долари здаєте? Чи ви безнал маєте на увазі з депо? А що, по вашому після цього росту курсу, продукти знову не подорожчають? Я впевнений, що знову піднімуть ціни

Ні не піднімуть літом ,блище до зими не сперечаюся, ітак з такими цінами продаж продуктів впала на %30 люди не мають доходів.

Опубліковано
27 минут назад, volodumur volodumur сказал:

Що краще для пересічного поміняти по 30грн і заправитись дизелем по 60грн, чи поміняти по 40 і заправитись по 60 грн. Продукти і товари ітак уже перерахували по курсу 40грн\дол.

А ви би хотіли щоб курс стрибав, чим більше тим краще. Щоб що разу 100 чи 2 на бензин дороще здавати. Я зрозумів, але не все так буває. Як ми хочемо.

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Приятно беседовать с мыслящим человеком :)
Они дают возможность банкам наконец-то заработать. Вопрос: ПОЧЕМУ не сделали этого раньше? Ответа у меня лично нет. 

Вообще, чем дальше, тем у меня все больше вопросов к Нацбанку. И очень неудобных вопросов... 

Помнится мне, вы говорили, что - они очень грамотно и правильно всё делают. Искать ваше сообщение - лень, за последние несколько месяцев.

Опубліковано
1 хвилину тому, sashabar сказав:

А ви би хотіли щоб курс стрибав, чим більше тим краще. Щоб що разу 100 чи 2 на бензин дороще здавати. Я зрозумів, але не все так буває. Як ми хочемо.

У нас дискусія була ,ще почалася у Березні ви тоді думали що відкотиться до 32 я доказував ,що буде 40 хто вийде правий бачимо по цифрах на табло. На рахунок "ви би хотіли"я би хотів щоб війна зараз закінчилась і не гинули люди ідіти .А здавати долар я хочу по адекватній ціні відносно цін на товари,медикаменти, паливо. И постійно пишите про те що долар дорогий, назвіть хоть одну причину чому він має бути дешевий, при війні, емісіі гривні, інфляціі.

Опубліковано
46 минут назад, volodumur volodumur сказал:

Що краще для пересічного поміняти по 30грн і заправитись дизелем по 60грн, чи поміняти по 40 і заправитись по 60 грн. Продукти і товари ітак уже перерахували по курсу 40грн\дол.

І якщо курс буде 40 то ціни будуть перераховані по 50. І далі по ланцюгу. Я вже писав виграти тут неможливо. Максимум зберегти своє.

Опубліковано
Тільки що, sashabar сказав:

І якщо курс буде 40 то ціни будуть перераховані по 50. І далі по ланцюгу. Я вже писав виграти тут неможливо. Максимум зберегти своє.

Ні з цінами так не буде населення немає грошей ,ми звами забагато флудимо .Я кажу долар буде дорощати і хто у гривні буде у мінусі, але побачимо час нас розсудить.

Опубліковано
5 минут назад, volodumur volodumur сказал:

У нас дискусія була ,ще почалася у Березні ви тоді думали що відкотиться до 32 я доказував ,що буде 40 хто вийде правий бачимо по цифрах на табло. На рахунок "ви би хотіли"я би хотів щоб війна зараз закінчилась і не гинули люди ідіти .А здавати долар я хочу по адекватній ціні відносно цін на товари,медикаменти, паливо. И постійно пишите про те що долар дорогий, назвіть хоть одну причину чому він має бути дешевий, при війні, емісіі гривні, інфляціі.

Я не хочу щоб він був дешевим . Я хочу щоб він був стабільним. А яким він буде визначить ринок, справжній ринок. А не обмінки. Але це вже після перемоги !

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...