Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, fallen8978 сказал:

Краще іншим у вас. Для вас же є "хештег" що б звернули увагу , хто не знає @Mozart
Щодо банків - є знайомі\друзі\родичі через яких я можу скористатись їхніми картками, просто смішно що на ФОП мені звонять з банку пропонують 5млн грн під супер відцотки , а холодильник за не щастні 40к грн я не можу купити бо "не користувався кредитними коштами ніколи". Да і поки з курсом все підскочило , я чекаю невеликого падіння цін на електроніку , або до середини серпня або на чорну пятницу в залежності від ситуації на фронті.

А... Ви мали на увазі, що Вам не дають... А я вже вирішив, що ФОПу кредит не дають. 
Ну... якщо взагалі немає кредитної історії, то, звісно, важко буде. Я, з великою і дуже гарною кредитною історією намагався у двох банках (де ВІП-клієнт вже давно) підвищити кредліміт - і відмовили, тому не дивуйтесь. 
Проте це вж жорсткий офтоп пішов, не будемо заглиблюватися... 

Щодо курсу: післяобід - друга спроба пробити 40,00. Аже вангую, що ... не вдасться. Зараз не вдасться, а не взагалі.

Опубліковано
15 минут назад, fallen8978 сказал:

чекаю невеликого падіння цін на електроніку , або до середини серпня або на чорну пятницу 

Чорна п'ятниця вже була 22.07, не раджу чекати на наступну. 🙂

Опубліковано (змінено)
17 минут назад, Mozart сказал:

А... Ви мали на увазі, що Вам не дають... А я вже вирішив, що ФОПу кредит не дають. 
Ну... якщо взагалі немає кредитної історії, то, звісно, важко буде. Я, з великою і дуже гарною кредитною історією намагався у двох банках (де ВІП-клієнт вже давно) підвищити кредліміт - і відмовили, тому не дивуйтесь. 
Проте це вж жорсткий офтоп пішов, не будемо заглиблюватися... 

Щодо курсу: післяобід - друга спроба пробити 40,00. Аже вангую, що ... не вдасться. Зараз не вдасться, а не взагалі.

Важаю навпаки -  не видача "споживчих кредитів" - це сигнал до жорсткої девальвації в короткостроковий термін, адже за ці "відтермінування" вже одно хтось платить. Але 100% - це можна розвинути на дискусію на текілька годин\сторінок. Тому просто факт - мені прийшлось заплатити всю суму одразу  :) Але сподіваюсь ще скористатись можливість інших карток, як не буде суттєвих погіршень.\

Ще один абзац оффтому додам:
- Я не оцікував що війна буде такою, для мене це було крапкою, труною. Але я дуже помилявся і виявилось, що все важливо. Від маленької людини у комунальному підприємстві до великих "царів". Це звичайно більш філосовська думка, але моє бачення дуже кардинально змінилось - треба тяжко працювати і все буде Україна !

Змінено користувачем fallen8978
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Сумно 1
  • Подобається 2
Опубліковано
7 минут назад, Serg1976 сказал:

Чорна п'ятниця вже була 22.07, не раджу чекати на наступну. 🙂

Не думаю так, судячи з вашого нікнейму ви мали б застати більше цікаві зміни, ніж 20% змінення офф курсу НБУ :)

Опубліковано
8 минут назад, fallen8978 сказал:

Не думаю так, судячи з вашого нікнейму ви мали б застати більше цікаві зміни, ніж 20% змінення офф курсу НБУ :)

Не зовсім зрозумів яке відношення мій нікнейм має до ваших очикувань щодо зниження цін на електроніку, але якщо посил мого посту був занадто тонкий, поясню - не варто на це розраховувати, тим більш в перспективі найближчих 3-4 місяців. 

Опубліковано
4 минуты назад, Serg1976 сказал:

Не зовсім зрозумів яке відношення мій нікнейм має до ваших очикувань щодо зниження цін на електроніку, але якщо посил мого посту був занадто тонкий, поясню - не варто на це розраховувати, тим більш в перспективі найближчих 3-4 місяців. 

Мав на увазі рік вашого народження, і всі витікаючі зміни курсу гривні починаючі від її творення до нинішніх. Особливу угаву хотів звернути від 5 до 8 (стабільних) це 60%, від 8 до 13 - це 60%  та до 24-28 , де це є більше 100% . Тому нинішкі "ЧОРНІ" 20% не важаю за коливання . Але моя особиста думка з цін на електроніку троху інша, саме на подутову електроніку. (пс на разі в польщі аналогічні товари значно дешевші, як приклад)

Опубліковано
7 минут назад, fallen8978 сказал:

на разі в польщі аналогічні товари значно дешевші, як приклад

Наразі, "сіряк" з Польщі або Німеччини - единий варіант, якщо є бажання зекономити при купівлі побутової техніки. На внутрішньому ринку дешевшати товар не буде. І девал гривні тут лише один із чинників.

Опубліковано
18 минут назад, fallen8978 сказал:

Тому нинішкі "ЧОРНІ" 20% не важаю за коливання

Тут слід врахувати, що ці 20% можуть стати частиною перманентного процесу у найближчі роки.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...