Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Koshechka сказал:

продает, и вчера и сегодня покупала, причем в одних отделениях говорят " нет ничего , доллар от приноса", в одном вообще была удивлена, клиенту не выдали доллар с карты, правда он не заказал заранее, но сказали, что есть доллар только на продажу, и продали очень много, но это всего лишь одно отделение, которое продало очень много, в остальных по 1000 продали, причем сегодня тоже, мне самой непонятно, почему они продают

У меня предложение: ВОЗОБНОВИТЬ комментарии "Купил в таком-то банке..., город, по такой-то цене". Только просьба писать хотя бы от 500$. По 100-200 можно теоретически застать где угодно, но это не показатель. 

Особенно интересно, если продажа в данный момент ниже, чем рыночный курс (ну, или назовите его курс в обменках, курс ЧР, главное, что все поняли, о чем речь).

Опубліковано
12 минут назад, gellium сказал:

Рівне. сходив перевірити приватбанк.без черги купив 500 доларів по 39.1. прикол в тому,що через дорогу інший банк купує по 39.50...

Интересно долго ли еще этот курс продержиться при таком большом количестве сообщений о том что приват продает дешевле чем у многих покупка...

Опубліковано

https://www.rbc.ua/rus/news/turbulentnost-uleglas-nbu-otsenili-situatsiyu-1660045102.html
“Ситуация на наличном валютном рынке стабилизируется. В частности, в Нацбанке видят положительные результаты от решения о запрете обменникам публиковать курс доллара на табло…”

Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, gellium сказав:

Рівне. сходив перевірити приватбанк.без черги купив 500 доларів по 39.1. прикол в тому,що через дорогу інший банк купує по 39.50...

і машини часу не треба, якась викревлена реальність (економічна)

ПС певно привату на здачу багато насипали

Змінено користувачем kursman27
Опубліковано
1 минуту назад, alexcay сказал:

https://www.rbc.ua/rus/news/turbulentnost-uleglas-nbu-otsenili-situatsiyu-1660045102.html
“Ситуация на наличном валютном рынке стабилизируется. В частности, в Нацбанке видят положительные результаты от решения о запрете обменникам публиковать курс доллара на табло…”

Ага, звичайно. Якби в банках не було валюти і не було б ничок інтернет обміну, ми побачили б, як ця магія з таблом спрацювала б в іншу сторону.

Опубліковано
1 час назад, _Comando_ сказал:

Який останній тиждень? вчора був перший день коли вторинні операції привідкрили і хоч якось через телефон можна було щось продати, бо в автоматизованих системах - не можна було і досі ніззя.
Так що ніяких ще "последняя неделя" не було - не треба придумувать.

Я смотрю отчет за неделю, но что это меняет?

Опубліковано
4 години тому, Mozart сказав:

Так я уже писал где-то (не помню где), что оптимистический сценарий уже отпадает. 
Теперь остались два: реалистический и пессимистический. Вот и ориентиры.

Ссылка на 3 сценария от 2 июня

я не антиМоцарт. я не відношу себе до оптимістів.але у 50 на кінець року не вірю

p.s а ще,я людина не азартна.різноманітні парі не пропонуйте.це просто мій прогноз

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...