Перейти до вмісту

Arbitr

Форумчанин
  • Публікації

    149
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

759 Душка

Про Arbitr

  • Звання
    Advanced Member
  • День народження 06.03.76

Додаткові данні

  • Пол:
    Не знаю
  • Звідки:
    Все проходит.В гости к богу,не бывает опозданий...

Відвідувачі профілю

3 728 переглядів профілю
  1. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як дають прогнози на "суміжному" сайті 38.70-39.80 впродовж тижня. За"класикою" : до завтрашнього після обіду - вверх,далі до п'ятниці - вниз, якщо серйозно : "все в тумані".
  2. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Кредитвест просто продаж по картках 38.95 (акційна ще по переду )
  3. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Здивували! В ракурсі такого вчинку до яких цифр очікуєте зміцнення гривні. P.S.Взагалі : який мінімум ще цього року по ₴/$ можливий?Хотілось би "почути" думки!
  4. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    По середам,по "старим і добрим") традиціям започаткованих ще здається при Гонтарєвій, відбуваються корекції,відкати,відкатики... З наступного тижня вже буде потрібна гривня для виплати податків.Якщо не відбудеться хоча б корекції до 38.5 на міжбанку,і відповідно 38,7-38,8 на готівці,то курс на девальвацію 100%.І в квітні вже побачимо ±≈40 грн/$.
  5. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сьогодні досить суттєві виплати по ОВДП 18+ млд.Думаю частина вкладеться в $€,частина зайде назад в облігації. Це добавить попиту до того що був на міжбанку.Так що,ріст до кінця тижня триватиме.До цифри 38.98 на міжбанку дійдемо.Далі НБУ (в теорії минулих дій) не повинен пустити P.S. Після інформації про надходження траншу від ЄС на 4,5 млд спустимось до 38-38.20 на міжбанку. P.P.S."Чорних лебедів" орнітологи не відміняли...
  6. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Укргаз,північ...зміна курсу...- 40 коп(на прийом)! Наїлись добре за сьогодні. P.S.Пів котлети притримаю.
  7. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Злив сьогодні в Укргазі пів-котлети по 38.6!Думаю може з ранку ще встигну пів котлети "злити" там ж. Цікаво тільки з якої години вони міняють курси? P S.Буковина : $ 38.50-38.30/38.90-38.75 (Ранок/вечір) € 41.30-41.90
  8. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Не здивуюсь,якщо таки задуманий "фінт" із перевиборами (під якими гаслами, посилами і тезами не важливо - придумають виправдання) самого "бойового нелоха" в історії України десь на листопад-грудень! Тоді і стане зрозуміло чому так тримають "залізно" курс гривні!
  9. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Сенат США підтримав законопроєкт про фінансування, України який передбачає $60,06 млрд $ в тому числі $7,85 млрд на пряму бюджетну допомогу 70 голосів проти 29.Але : 1."ПРЯМА" підтримка тільки 7,85 млрд.дол. (планувалось більше 9 млд )все інше військова та інша допомога(собі рідним!) 2.Потрібно остаточно погодити цю допомогу в Конгресі США,де більшість мають республіканці.В підсумку маємо (допомога ЄС і США(якщо приймуть)десь 12 млд €+ 8 млд $ :примірно 21 млд $. 3.Директорка-розпорядниця МВФ Крісталіна Георгієва заявила, що Україна потребує 42 мільярдів доларів США цього року.Тобто,поки що,ПОЛОВИНУ від необхідної,в кращому разі!
  10. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я насправді "не гигант мысли и отец ... демократии" (с),але візьму "гріх на душу". "Шановний" - відношення до "цінності" ваших прогнозів ви можете побачити в оцінці рейтингу ваших дописів! P.S.На жаль все менше і менше дійсно корисного аналізу на гілці,від авторитетних дописувача і зокрема від засновника цього форуму.Але десь збігає місяць і ми,надіюсь,побачим обіцяну інформацію із платної гілки.
  11. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Для того ви цей маразм "представили" тут?Просто ссылки не достатньо для простаків, і "палкіх шанувальників" Пишнього? P S.Ознайомився читаючи через 2,..3,..5 рядків.Бла-бла-бла..."Эти песТни слыхали мы в Артеке". "Перекладу" коротше і простіше : буде допомога від США,ЄС і "менших донорів" - буде курсова стабільність в межах закладених в планах бюджету на 2024 ВР України 40 (+- 1-1,5) грн,ні...-будуть інші пісні
  12. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Я не люблю уверенности сытой. Уж лучше пусть откажут тормоза... (с)
  13. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Випадково на оному з тел.каналів вперше прослухав виступ від Олега Пензіна,(регалії і посади для мене не мають значення).Справив враження досить розумного і тверезого аналітика. Що сказав?Основне : 1.Без економічної допомоги США і Євросоюзу в бюджеті на 2024 не вистачить 27 млд. 2.Допомога від США розглядатиметься в кінці січня (в кращому разі нададуть менше ніж планувалося,нагадаю із 61 млд).Євросоюз буде "ламати" Орбана кружними шляхами,-використовуючи парламенти кожного окремого члена ЄС,це десь лютий-березень. 3.Грошей все-дно не вистачить,і прийдеться залучати кошти в великих обсягах через ОВДП,"напрягаючи" українські банки (звідки у банків кошти,думаю зрозуміло?),або/чи додруковуючи гривню. В цілому ситуація "мрак"...Надіймося на краще,готуймося до гіршого...
  14. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Завтра за результатами проведення розміщень ОВДП до державного бюджету буде залучено 5 452,382 млн грн: — 1-річні (військові): — 3 452,382 млн грн під 16,88% (було під 16,92%); пропозиція 4 000 млн грн; попит 10 090,044 млн грн; під 16,9% - 16,97% не залучили; — 2-річні (військові): — 710,472 млн грн під 17,59% (було під 17,58%); пропозиція 4 000 млн грн; попит 689,923 млн грн; — 3-річні: — 1 052,888 млн грн під 18,6% (було під 18,6%); пропозиція 4 000 млн грн; попит 993,551 млн грн. "Цьоговівторковий" аукціон пройшов "так собі". "Довіра" у покупців (хто б вони не були) зберігається тільки до короткострокових паперів!. "Попит значно перевищує пропозицію"! По інших (навіть військових) - сумно.Також звертаю увагу на припинення зниження ставок по 2-3 річних ОВДП (по 2х навіть незначно зросли!). Це все принаймні насторожує. "Будьмо уважні" !... P.S.Все більше негативних прогнозів по наданні допомоги від США і Євросоюзу. Ризики зростають,але куди "вітер віє" стане зрозуміло до кінця тижня.
  15. Arbitr

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви будете сміятись коли ВІДКУПИТЕСЬ.А так існує реальна можливість "прильоту" " чорного лебедя",і так само як вчора вечером дізнались про скасування обмеження на продаж валюти (хоча спробуйте купіть відразу більше 400 т)так пересічний дізнається про "рішення НБУ про курс 4х.хх. P.S.Все більше переконуюсь,що йде масовий спланований загін в гривню.Як довго він триватиме знають тільки "сценаристи" 95-НБУ.Також сумніваюсь в "чистоті" їхніх намірів,але все розставить на свої місця час!
×