Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 минут назад, Mozart сказал:

Я знову таки повернусь до того, що ЗАВЖДИ... як зараз люблять казати, "100500 разів" повторював: варто МАТИ КОРЗИНУ з валют. Мати долари, євро - і звичайно ж, гривню для розрахунків. Ніколи не розумів і не зрозумію тих, хто купляє "долари на всі", а потім перед кінцем місяця бідкається, що треба здавати долари дешево, бо треба погашати заборгованість у пільговому періоді по кредитним карткам. 
Так не можна. 
І до речі, люди, які кілька разів на ці граблі наступають, потім приєднуються до тих, хто каже: "Триматиму у гривні". Ну, і звичайно, це до чергового "структурного стрибка". 
Так, у момент цього стрибка гривнева частина втрачає. Але НЕ БУВАЄ так, щоб завжди у всьому вигравалося. Для того і формується корзина, щоб ВРІВНОВАЖУВАТИ втрати від одного активу прибутком від іншого. 

Дуже це підтримую! Т.я. евро нестабільниий до дол. то звісно потрібен за ним "глаз да глаз". 

Яке оптимально розподілення у кошику має бути у відсотках на вашу думку?

PS Я про те, що може готуватись  "стрибок", але вниз... Чи це занадто?

Опубліковано (змінено)

Новичкам и старожилам форума напоминаю: у нас есть отдельная специальная тема "Наличие валюты/гривни в банках", ГДЕ и надо писать вот то, что выше... 
Благодарю за понимание!
Пожалейте модератора, ему все это потом туда переносить. 

Да и читать ТАМ удобнее.

Змінено користувачем Хасан
Опубліковано
1 минуту назад, Профит сказал:

Добрый день . 
Ранее я писал что  покупка $ будет в мае  36.90/5 и вот долга ждать не пришлось. 
А июнь нас еще больше порадует ))). 
Всем добра. 

Я готов купить по 35,90... И что это Вам дает? :) Показатель - покупка на оптовом рынке. Там до таких цифр еще очень далеко. 

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Я готов купить по 35,90... И что это Вам дает? :) Показатель - покупка на оптовом рынке. Там до таких цифр еще очень далеко. 

Это говорит о том, что игра идет на понижение ).Вы это сами прекрасно понимаете .
А что кому дает это дело личное и каждого человека. И по сколько он берет и где тоже.

Хорошего вам вечера . 

Опубліковано

Доллар выглядит сильно благодаря росту в мире , а в нашем  зазеркалье -всё с точностью наоборот . Гривне море по колено . Каждый день обновляет ценовые рекорды .😂

Терпения всем кто понимает что к чему .😎

• Лайк 2
  • Дякую 6
  • Подобається 3
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...