Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Striker сказав:

Почався новорічний дорожай, ура! А я вже думав, що не скину ще одну пачку дорожче.  😄

Ну, таке собі. Курс купівлі стоїть на місці, а продаж зростає.

Схоже – на поголені хом'яків. Цікаве буде у другій декаді січня.

рік назад курс був, як це не смішно, 42,30 / 42,50

Змінено користувачем sergeipo
Опубліковано (змінено)
30 хвилин назад, sergeipo сказав:

Ну, таке собі. Курс купівлі стоїть на місці, а продаж зростає.

Схоже – на поголені хом'яків. Цікаве буде у другій декаді січня.

рік назад курс був, як це не смішно, 42,30 / 42,50

Я як раз буду вільний з 12 по 16 січня, в цей час і планую ще здавати. А курс купівлі має підтягнутися, якщо далі буде рости. 

Змінено користувачем Striker
Опубліковано

Валютні інтервенції НБУ на покриття валютних розривів за останні 12 місяців склали близько 21% ВВП
Валютні інтервенції Національного банку України на покриття розривів зростають з кожним роком і за останні 12 місяців сягнули $37 млрд. 

Опубліковано (змінено)

Підкажіть як зараз найвигідніше перефарбувати білі в столиці ? Обмінки не пропонувати

Змінено користувачем usado
Опубліковано

Не в обмінках, а у нормальних валютчиків. Тільки таких ще треба знати. У моїх різниця в 5 коп між білими і синіми. В нормальній обмінці - 10 коп. Взагалі не розумію в чому проблема білого долару, 1996 здавав без проблем. Головне, щоб без грибку. 

• Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 3
Опубліковано
5 часов назад, Striker сказал:

Не в обмінках, а у нормальних валютчиків. Тільки таких ще треба знати. У моїх різниця в 5 коп між білими і синіми. В нормальній обмінці - 10 коп. Взагалі не розумію в чому проблема білого долару, 1996 здавав без проблем. Головне, щоб без грибку. 

За 1996 різниця буде більше,  колись була від 20коп і вище,  це за ідеальні купюри.  Останній раз як здавав білий,  то уточнили,  чи нема там в купці 96) бо лінь кожну переглядати, а в банках без різниці. 

Опубліковано (змінено)

https://kurs.com.ua/novost/1429679-prognozi-ne-opravdalis-pochemu-dollar-desheveet-nakanune-novogo-goda

"Национальный банк делает все возможное и невозможное, чтобы курс евро не перевалил за отметку 50 грн. В том числе периодически играет на понижение курса доллара США по отношению к гривне. Особенно заметно это стало на прошлой неделе, когда без видимых причин курс доллара на межбанковском валютном рынке несколько раз опускался ниже уровня 42,00. Делалось это с одной единственной целью: по возможности удешевить для покупателей стоимость евро.

Как видим, большинство аналитиков, предполагавших курс доллара на конец 2025 года в диапазоне 43-45 гривен, не угадали. Но это как раз тот случай, когда этим следует порадоваться. Ведь более дорогая валюта – это более высокие цены и в магазинах, и на АЗС, и в аптеках.

Хотелось бы, чтобы эта стабильность длилась как можно дольше."

/ Редакционная статья. Будем радоваться

Змінено користувачем Digger
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 годину назад, Twin сказав:

За 1996 різниця буде більше,  колись була від 20коп і вище,  це за ідеальні купюри.  Останній раз як здавав білий,  то уточнили,  чи нема там в купці 96) бо лінь кожну переглядати, а в банках без різниці. 

Можна мені не розказувати, ок? Я особисто здавав всього на 10 коп нижче за сині. 

Опубліковано
12 часов назад, Striker сказал:

І до чого ці мінуси, вам полегчало? Twin, якщо в тебе не вистачає клепки, щоб знайти нормальні місця, то я боюсь уявити які там заробітки "на качелях", про які тут постійно пишуть. 

А давай не будемо про це, я працював в обмінці  мережі))

Якщо клієнт,  умовно постійний здавун валюти і не по 100-1000 то обмінка може закрити очі на деякі купюри і зробити вийняток для нього,  бонус так би мовити. А для людини яка приходе в вікно реалії інакші...  Аз твоїх постів,  якщо кидаєшся пачками часто,  то вони ще обдирають виходить,  бо могли б прийняти і без цієї різниці,  ну якщо звісно не вся пачка 96.

Опубліковано
11 часов назад, Twin сказал:

А давай не будемо про це,  бо сядеш в калюжу)  я працював в обмінці  мережі))

Якщо клієнт,  умовно постійний здавун валюти і не по 100-1000 то обмінка може закрити очі на деякі купюри і зробити вийняток для нього,  бонус так би мовити. А для людини яка приходе в вікно реалії інакші...  Аз твоїх постів,  якщо кидаєшся пачками часто,  то вони ще обдирають виходить,  бо могли б прийняти і без цієї різниці,  ну якщо звісно не вся пачка 96.

Я тоді здавав у обмінці, де був перший раз в житті. Синій був 42.10, а 1996 взяли по 42 (курс тоді такий був усюди, опт може на 5-10 коп тільки більший). А свою конспірологію можеш залишити комусь іншому. Там, де я здавав значні суми, я вже заробив набагато більше за рахунок ОВДП. В мене на момент погашення облігації (вересень) був курс вже 47 замість умовних 42. Оце мене обідрали так обідрали) 

• Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 6

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...