Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

котировки прыгают по валютной паре доллар-гривна , но буду смотреть по том , что имеется . если предположить , что 5-3-3 завершена , то 4я затянется на долго и цена не должна снижаться ниже 38го фибоуровня в 17й фигуре , структура А-В-с - пока все еще неопределенно , надо посмотреть ближайшие торговые сессии , дабы убедиться , что все пока так и далее уже точно можно делать расчеты , а потом после 4й снова ожидать выноса в 5й вверх.

post-588-0-72307800-1423405255_thumb.png

Опубліковано:

котировки прыгают по валютной паре доллар-гривна , но буду смотреть по том , что имеется . если предположить , что 5-3-3 завершена , то 4я затянется на долго и цена не должна снижаться ниже 38го фибоуровня в 17й фигуре , структура А-В-с - пока все еще неопределенно , надо посмотреть ближайшие торговые сессии , дабы убедиться , что все пока так и далее уже точно можно делать расчеты , а потом после 4й снова ожидать выноса в 5й вверх.

attachicon.gifImage 13.png   

З великою повагою спостерігаю за Вашими прогнозами, але по гривні це не проходить?!

В понеділок  буде тишина від уряду, буде паніка та ріст, почнуть заявляти: ой що це робиться, треба приймати міри, ми тільки проснулися та таке побачили, тоді відкотиться трішки. Особливо по каналу Бені -бегеота, це вже провірено :))

Опубліковано:

Ось читаю коменти і дивуюсь...Все ж таки якв у нас люди наівні і довірливі.Не треба бути великим економістом щоб зрозуміти що пані Гонтарева друкує грн.в об'ємі одна вантажівка-доба.А та емісія яку нам дають в статистиці,це капля в морі.Населення вже не взмозі скуповувати бакси по 25 а якщо і може то це невеликий обсяг.Основна частка скуповується особами близькими до Петі Гонті ітд.і виводиться за кордон .Сам займаюся малесеньким бізнесом і змушений купувати валюту.Тепер торгувати товаром іноземного походження. не вигідно.Поки продаш товар з націнкою (націнка не велика бо працюю на гурті)бакса.виростає на стільки,що треба докладати свої кровні до покупки початкової суми.Так що скидати долар і міняти його на українські фантіки з надією що буде відкат просто тупість.Більшість моїх знайомих лишає грн.на харчі та жкх.а все що лишається у валюту..Сподобався. комент з одного учасників форуму"Україна-це навіть не літак який увійшов в штопор(зі штопора є ще шанс вийти),а швидше поїзд який зійшов з рейок і йде під укіс"

если вы работаете в опт- странно то, что цену не привяжете к доллару на текущий момент

в нынешней ситуации у вас не бизнес, а гемморой с таким подходом в ценообразования как у вас

Опубліковано:

Да не создавайте панику, то , что официальный курс приблизился к реальному - это правильно, может слишкм резко- но хотя б ПЕРВЫЙ правильный шаг НБУ

Во только цель этого шага  - совсем другая :)

Цель  - именно вызвать панику. Я это уже объяснял, повторять не буду.