Перейти до вмісту

Ximik

Форумчанин
  • Публікації

    185
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

168 Душка

1 підписник

Про Ximik

  • Звання
    Advanced Member

Відвідувачі профілю

4 393 перегляду профілю
  1. Ximik

    Банки, в которых мы держим деньги

    По Райфу (м. Тернопіль) - в кінці січня тулили страхівку в обовязковому порядку якщо прийшов за валютою без попереднього замовлення. Я взяв якусь мінімальну щось за 80-100 грн. (стахування там здоровя на 1 міс) - видали зразу дол. купленний за 2 міс. Тесть відмовився від страхівки і замовляв- віддали десь через тиждень. По карті АТБ точно були якісь нарахування причому карткою користувались. Коли пішла до менеджера - сказали просто в додатку треба було виключити якусь опцію про що "забули" попередити.
  2. До речі в тому ж Ідея банку хто раніш не мав депозитів - дають 19% (було 20% мин. місяця) - але в межах 50 тис.
  3. P.S. Знімав ще з Ідеа банку місяць тому (білими) само собою без комісії. А от по банку Львів - все так само навіть в табличці 1% (https://mustbe.pp.ua/tables/uah2usd)- думаю Ви просто не "помітили" що з вас "збрили" 1%. я не мав на меті зачепити Ваше самолюбство а просто попередив інших форумчан про невідповідну інформацію надану Вами.
  4. Ximik

    Банки, в которых мы держим деньги

    Так є клієнтом банку близько року. Щойно про всяк випадок перезвонив на гарячу лінію і там підтвердили - зняття валюти 1% (не залежно яка картка) або через депозит. Якщо не вірите можете самі перезвонити на гарячу лінію - 0 800 505 848 Безкоштовно по Україні
  5. Ximik

    Банки, в которых мы держим деньги

    Звертався сьогодні в банк Львів. Зняття валюти 1% - або ставити на місяць на депозит
  6. Ximik

    Прогноз курса доллара к гривне

    З 3 жовтня впроваджується «гнучкий» курс НБУ продовжить контролювати ситуацію на валютному ринку та залишатиметься ключовим гравцем на ньому, компенсуючи структурний дефіцит іноземної валюти. Завдяки цьому курс змінюватиметься в обидва боки. Водночас НБУ суттєво обмежуватиме ці коливання, не допускаючи як значного послаблення гривні, так і суттєвого зміцнення. Придбання валюти онлайн залишається без змін, але тепер курс теж буде змінюватись відповідно до міжбанку. Детальніше на сайті НБУ https://bank.gov.ua/ua/news/all/nbu-vprovadjuye-kerovanu-gnuchkist-obminnogo-kursu-scho-posilit-stiykist-valyutnogo-rinku-ta-ekonomiki
  7. Тернопіль мікрорайон Дружба Приватбанк 37,15 -доларів немає на продажу від слова зовсім (ні білих ні синіх). Метрів 150 нижче банк Львів 37,14 є сумми поза 2 к але всі 96 року. До речі підскажіть в чому різниця наприклад 96 року і той же білий але 2006 року?
  8. Ximik

    Прогноз курса доллара к гривне

    А - банк до речі також новими видавав (3 купюри були в неї в пачці старішого зразка але навіть не пропонувала до видачі)
  9. Ximik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Перечитайте ще раз мій пост - Ви сказали що в Приваті запросто можна купити валюту, Не продають пересічним. Стояв хлопець переді мною і порахував мабуть що не буде ганятись за 150 грн по банках по місту,,,. А по привату від часів революту скільки стояв в довжелезних чергах - ні разу нікому не продавали (хоча підходили і запитували часто). В брата була знайома в приваті то так щось трохи продавали по його дзвінку. Потім навіть була така собі напів халява купити на картку. Так от мені жодного разу так не продали - братові знайома щось два рази організувала "свято" і усьо. Тому теж дивно як у Вашому місті запросто 1к купити без "своїх". Мабуть у Вашому відділенні дуже чесний касир/нач відділення. Само собою без образ говорю суто за своє місто. І так по замовленні наперед валюти проблем ноль - і видають новими купюрами
  10. Ximik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Приват в м. Тернопіль запитував сьогодні - долара в касі нема для продажу. Переді мною хлопець забирав переказ (ввестерн чи моней грен) - то також сказали що долара немає. Забрав гривнею
  11. Ximik

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тернопіль в обід здавав в обмінку на базарі долар по 40,45 - дали бонус на сумі. В загальному обмінки на базарі прийом був 40.2-40,3 в валютчиків 40,4.
  12. На пошту мені про блок не приходило. В самому рево немає внизу попередження про деактивацію акаунту (розбите серце)
  13. Перевірте в Рево чи ви не забаненні. В знайомого схожа ситуація була вчора - виявилось що акк "буде видаленний". При цьому кошти з банку відправляються і одразу ж повертаються. Рево на своїй стороні не приймає. Банк при цьому пише що неможливо відправити. Бачу що Ви з Еко відправляли - в знайомого аналогічна ситуація але з приватом.
×