Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

странно как то. "бегемот" опять сегодня слил валюту на МБ снизив курс, но курс в обмене не понизил.это что откуп какой-то беней от власти, что ли. или атракцион невиданной щедрости? вроде уплата по рефинансу  у "бегемотика" к концу года.

Думаю за это и заплатил такой щедростью

http://economics.lb.ua/finances/2015/04/15/301949_natsbank_predostavil_privatbanku.html

Опубліковано

В даній можливій ситуації "будєт_только_дешевєть" можна порадіти за вкладників "Дельта"-банку, які отримають валютні вклади по курсу на день введення Тимчасової Адміністрації - тобто на 3 березня.

Офіційний курс 03.03.2015 після 14:00 становив 24.82, а до обіду 26.85 :)

Опубліковано

Ну шож.... хаяли мене... не вірили... не подешевшає...

Маєте навіть не 22.50 МБ як я писав а цілих 21.95...

З налом я трошки не вгадав, скоріше не так висловився, МБ пішов вниз АЛЕ замітьте ЧР не реагує... і сумніваюся шо зреагує...

З 20-х чисел підуть обидва в гору до гривні. Кінець місяця, контракти закрити, після свят ринок заходу активніший, воякам дадуть зарплати які поміняють на бакс(не тільки їм, всім, просто оборонка в нас чуть не пів бюджета) з початку траня відкат, аналогічний квітню. І до червня 15.06.2015 а далі курс вже оприділяти швидше за все буде комісія МВФ...

Цифри в 30 грн до осені ми не побачимо...

свою гривню понесу міняти блтжче до пятниці...

Опубліковано

В даній можливій ситуації "будєт_только_дешевєть" можна порадіти за вкладників "Дельта"-банку, які отримають валютні вклади по курсу на день введення Тимчасової Адміністрації - тобто на 3 березня.

Офіційний курс03.03.2015 після 14:00 становив 24.82, а до обіду 26.85 :)

А вот кстати интересный момент: допустим курс на момент выплат будет 21 (или еще лучше 20). Получили люди денежки по 24.82 и откупились по 21 ))) Неужели дадут людям вот так просто заработать? Верится с трудом, учитывая объемы выплат. Напрашивается два варианта: 1) на тот момент курс станет больше 25; 2) придумают что-то другое.

Какие будут мнения?

Опубліковано

А вот кстати интересный момент: допустим курс на момент выплат будет 21 (или еще лучше 20). Получили люди денежки по 24.82 и откупились по 21 ))) Неужели дадут людям вот так просто заработать? Верится с трудом, учитывая объемы выплат. Напрашивается два варианта: 1) на тот момент курс станет больше 25; 2) придумают что-то другое.

Какие будут мнения?

Как вариант - выдадут в баксах, а  вообще думаю там не те объемы чтобы из за них нарушать законодательство.

Опубліковано

Как вариант - выдадут в баксах, а  вообще думаю там не те объемы чтобы из за них нарушать законодательство.

фонд только в гривне выдает

Опубліковано

А могут выдать какие-нибудь "валютные облигации"? Или это фондом не предусматривается?

Опубліковано

Какие будут мнения?

я вам більше скажу 26.85 зафіксували ;)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...