v-tur Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 Я тоже участвую по ветке Черновцы Цитата
+deen Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 Я ж написав...прошу і мене додати. Готовий пpийняти yчасть Цитата
Mozart Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 Создал темы еще для двух участников. Повторяю - КАЖДЫЙ выбирает или СВОЙ город, или Киев. 1 Цитата
Bankirr Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 (змінено) Я готов принять участие. Киев Змінено 2 жовтня, 2015 користувачем Bankirr Цитата
Mozart Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 Я ж написав...прошу і мене додати. Сделал. Ребята, вас много, а я один темы делаю. Наверно, ограничимся пока 10ю участниками, а то я просто не успею за всеми уследить Цитата
Mozart Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 Я готов принять участие. Киев Сделал. 1 Цитата
Mozart Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 т.е. я уже не успел? Киев Успели, создал тему. Цитата
Mozart Опубліковано 2 жовтня, 2015 Опубліковано 2 жовтня, 2015 И я хочу. Создал тему. Осталось ПОСЛЕДНЕЕ место для первого забега. Если будет реализовано какое-то приложение - то кол-тво будет неограничено. Но ПОКА... остановимся на 10и Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.