Mobile 3 239 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 (змінено) А мы с тобой как умудрились купить и юзать такое г...но как Dunlop sj6 и Nokian WR G2? А мне Данлоп нравиться Я их кстати потом сбагрил с пробегом в 60 тыс. Покупатель сказал "резИна шИк" Змінено 11 жовтня, 2015 користувачем Mobile 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DONALD 6 095 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 А мне Данлоп нравиться То ты на мойку зимой не ездишь просто Мне тоже нравились. 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AaronSky 68 531 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 А мы с тобой как умудрились купить и юзать такое г...но как Dunlop sj6 и Nokian WR G2? Иногда продавцы просто толкают то что у них есть, вместо того чтобы разобраться чт о нужно клиенту. Dunlop sj6 брали на джип на охоту (хотя есть варианы лучше и дешевле, а WR G2 как всесезонку для езды "без претензий". 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 То ты на мойку зимой не ездишь просто Мне тоже нравились. Ладно, признаюсь, я фару разбил на ней 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Саме оригінально , коли клієнти цілий рік їздять на недобитих шиповках. Мовляв немає часу зняти і рошипувати , а на наступну зиму вже немає що ставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey82 3 289 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 А мне Данлоп нравиться Я их кстати потом сбагрил с пробегом в 60 тыс. Покупатель сказал "резИна шИк" Может у Дональда Данлоп был ненастоящий? Резину, сделанную в Китае, России, Украине не рассматриваю и не важно, что на ней написано Сделано в Германии должно быть и год свежий 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Резину, сделанную в Китае, России, Украине не рассматриваю и не важно, что на ней написано Не надо, не надо. У меня когда денег не было, от слова совсем. Ездил на росаве и каме. Свои деньги отъезжала. ЗАО «Росава» поставляет резиновые смеси на шинные комбинаты концерна Goodyear, было в каком то журнале. Правда или ложь не скажу. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Сергій?! А чи розглядатимите Ви скажімо Debica Frigo Hp зроблену в Germany на фоні Michelin X-Ice North 3 ( заводська шиповка ) зроблену в Russia? P.S. Я був на 5 шинних заводах - найновіші і НАЙТЕХНОЛОГІЧНІШІ зараз в Польщі ( завод Debica , де рбиться величезна кількість шин , і марки Goodyear в т.ч. ) та в Росії ( новий завод Нокіан ) З повагою , Свят 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DONALD 6 095 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Может y Донaльда Данлoп был нeнастoящий? Брал как и большинство через интернет. Почитал отзывы. Опросил знакомых водителей и шиномонтажников. Услышал хорошее. Нашел по нормальной цене. Заказал. Обул. Данлоп по сухому и мокрому асфальту-гуд. По снегу и снежной каше-тоже нормально. Но когда гололед-просто корова на льду. Сравниваю с Мишлен альпин пилот у жены-разница огромна и не в пользу Данлопа. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 11 жовтня, 2015 Мобіле! Про Росава правда( про GY ). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах