Боб Губка 6 828 Опубліковано: 3 червня, 2018 На неділях,тонкий натяк на зміну тренду. 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 843 Опубліковано: 3 червня, 2018 41 минуту назад, Боб Губка сказал: На неділях,тонкий натяк на зміну тренду. Ну, это смотря как смотреть Можно же этот волчок воспринять, как подтверждение пробития верха облака... И тогда прямая дорога на 1,12, не так ли, коллега? 1 6 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 4 червня, 2018 В 02.06.2018 в 10:34, Mozart сказал: Закрылись очень красиво. На Д1 - двойной тест 1,1719 снизу: Жду для начала повторный тест 1,1508. На денному теж не все однозначно,можливо це прапор і продовження тренду 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 843 Опубліковано: 4 червня, 2018 Доброе утро всем! Ну что... для начала - опять идем тестить снизу 1,1719, да? 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 843 Опубліковано: 4 червня, 2018 25 минут назад, Боб Губка сказал: На денному теж не все однозначно,можливо це прапор і продовження тренду Смотря ГДЕ видеть флаги. Вариант №1: Можно так трактовать... Вариант №2 А можно так. Вы какие именно имели в виду, коллега? 1 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pivdenne 774 Опубліковано: 4 червня, 2018 (змінено) 11 часов назад, Mozart сказал: Доброе утро всем! Ну что... для начала - опять идем тестить снизу 1,1719, да? Добрый вечер господа в принципе как говорят "не в бровь, а в глаз" добавить особо не чего. Но все таки пару слов: первое +23.84% на моменте - ето перевес в сторону покупателей по той информации которую я имею. второе мы флетим в диапазоне 1.1666-1.1730 с 30 мая, скорее всего рынок ждет каких то новостей не думаю что ето ставка ФРС скорее всего ето завтрашний Драги от которого ждут сигнал на завершение КЮЕ не будет завершения рухнем, если будет ястребиное выступление тогда ракета). Во всяком случае движение с етой точки будет пунктов на 50 не меньше. Рекомендую подождать среды и спокойно торговать. Прошу прощения г-на Драги убрали с календаря... значит шорт от 1.1720-30 пока в силе) Змінено 4 червня, 2018 користувачем Pivdenne 1 3 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pivdenne 774 Опубліковано: 4 червня, 2018 извините 500 пунктов а не 50. И еще раз исправил допишу все видели на 1.1510 что случается когда закрывается крупный ордер банка. Так вот Морганы закроются либо на 1.1500 либо на 1.1770. У них шорт кто не помнит 2 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 4 червня, 2018 21 час назад, Mozart сказал: Ну, это смотря как смотреть Можно же этот волчок воспринять, как подтверждение пробития верха облака... И тогда прямая дорога на 1,12, не так ли, коллега? Чомусь усі забули як закрили місяць,до того ж що на денному,що на недільному сформувалась відчутна перепроданість пари,думаю що на підняті ставки спрацює старий добрий постулат:"купуй на слухах,продавай на фактах",тому вважаю часу на 1.12 обмаль. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pivdenne 774 Опубліковано: 4 червня, 2018 3 минуты назад, Боб Губка сказал: Чомусь усі забули як закрили місяць,до того ж що на денному,що на недільному сформувалась відчутна перепроданість пари,думаю що на підняті ставки спрацює старий добрий постулат:"купуй на слухах,продавай на фактах",тому вважаю часу на 1.12 обмаль. я вірю в 1.0740 в цьому році. Відкат повинен бути дуже стрімко падали, а в цілому бачу цю цифру. Таке питання якщо базова ставка залишається на рівні 0, а в одній із держав ЄС відсоткова ставка за векселям взлітає на 2% про що це свідчить? Сигнали на падіння є просто це не може відбутися за один день, дуже великі об"єми на нашій парі 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Боб Губка 6 828 Опубліковано: 4 червня, 2018 15 минут назад, Pivdenne сказал: я вірю в 1.0740 в цьому році. Відкат повинен бути дуже стрімко падали, а в цілому бачу цю цифру. Таке питання якщо базова ставка залишається на рівні 0, а в одній із держав ЄС відсоткова ставка за векселям взлітає на 2% про що це свідчить? Сигнали на падіння є просто це не може відбутися за один день, дуже великі об"єми на нашій парі Прецедент просідання долара і в той же час підняття відсоткової ставки в 2003- 2006рр. вже мав місце,до того ж вже писав,при президентах- республіканцях долар погано себе почуває і хоча містер Трамп особа незаурядна,але:"партия сказала надо,комсомол ответил есть" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах