Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Fat Point сказал:

400 пунктов профиту могли взять спекулянты на форексе,для налички это фантастика,там таких цифр не наблюдается.П.с. сегодня вышла из европы  купленой по 1.085,сколько наварю буду знать ,когда куплю доллар. за эту гривну.Прямая конвертация была менее интересна и пришлось работать через гривну.🤔

Я тоже половину слил, хорошо хоть не Фсю катлету. :blush:

Опубліковано
9 часов назад, Fat Point сказал:

400 пунктов профиту могли взять спекулянты на форексе,для налички это фантастика,там таких цифр не наблюдается.П.с. сегодня вышла из европы  купленой по 1.085,сколько наварю буду знать ,когда куплю доллар. за эту гривну.Прямая конвертация была менее интересна и пришлось работать через гривну.🤔

"Корнет, Вы - женщина?" 
Приветствуем в наших рядах! Дам здесь немного, поэтому все - на особом счету. 
Вы написали, почем взяли. А почем вышли, постеснялись... Здесь все свои, хвастайте!

• Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 4
Опубліковано
3 часа назад, taurenx сказал:

красиво нервных высадили :)

Мы работаем.А не ошибается тот ,кто ничего не делает,у меня масса знакомых,которые продавали евро по 1,075,когда оно нырнуло под 29.00.На него совсем не было спроса,а на доллар был.

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
18 минут назад, Fat Point сказал:

Мы работаем.А не ошибается тот ,кто ничего не делает,у меня масса знакомых,которые продавали евро по 1,075,когда оно нырнуло под 29.00.На него совсем не было спроса,а на доллар был.

Век живи , век  учись ... Я  вот  по 29 вышел и по 29,55  снова  зашёл .😀

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...